Creatorii de bucurie Lesna & RomânEști & UniCredit Bank oferă 30 x Curs online RomânEști - Antreprenor în 15 pași

Împreună cu sponsorii RomânEști & UniCredit Bank oferim 30 x Curs online RomânEști – Antreprenor în 15 pași

 

RomânEști – Antreprenor în 15 pași este cursul din România care te învață pas cu pas cum începi o afacere de la zero, cum lansezi un produs românesc cu producție locală și să îl vinzi online și în magazine fizice. 

 

Cursul cuprinde 15 module de învățare, la care cursanții vor avea acces prin intermediul unei platforme online securizate:

 1. Introducere – Povestea KUTT
 2. Gândire de antreprenor
 3. Analiză de Piață
 4. Producător
 5. Branding
 6. Buget și prețuri
 7. Aspecte legale pentru înființarea unui magazin online
 8. Website
 9. Social Media
 10. Digital Marketing
 11. Comunitate
 12. Strategie
 13. Parteneriate
 14. Canale de vânzare
 15. Plan de acțiuni

Fiecare modul conține proceduri scrise, șabloane de lucru, video explicativ cu procesul și înregistrări video și audio cu specialiști pe fiecare domeniu. În cadrul cursului, în procesul de învățare se va crea de la zero un brand pe un produs, astfel încât cursanții vor vedea întregul proces pe un exemplu real.

Înscrierea la concurs se poate face DOAR în perioada 17 Iunie 2022- 01 Iulie 2022.

Toți câștigătorii au fost contactați nominal, după ce au validat pașii de înscriere în concurs și au primit credientialele cursului #romanESTI

UniCredit Bank este parte a Grupului UniCredit. În România, UniCredit Bank reprezintă una dintre principalele instituții financiare, oferind servicii și produse bancare de înaltă calitate pentru toate categoriile de clienți. La finalul lunii decembrie 2021, banca avea o rețea națională de 134 de sucursale, în care clientul și nevoile sale se află permanent în centrul activității. UniCredit Bank se implică constant și activ în dezvoltarea și susținerea comunităților în care își desfășoară activitatea. Află mai multe despre UniCredit Bank aici .

 

Am început proiectul #românEȘTI pentru că știm ce înseamnă drumul de la o idee de afacere în România și până la concretizarea ei. Știm cât de multe necunoscute pot să apară și cât de multe provocări se ivesc pe parcurs. Ceea ce poate părea simplu la început, se poate complica mai târziu. De multe ori, atunci când am crezut că avem un puzzle complet, am constatat că ne lipsește o piesă la care nici nu ne-am gândit. 

Am avut suișuri și coborâșuri, din care am învățat multe. Drumul nostru până aici ar fi fost mai lin și mai ușor de urcat, dacă am fi pornit atunci cu ceea ce știm acum. Propria experiență ne-a făcut să gândim un curs prin care să învățăm și alți români să se lanseze în antreprenoriat. Pas cu pas, cu toate lecțiile făcute și cu toate piesele de puzzle pe masă. Află mai multe despre RomânEști aici.

CUM FUNCȚIONEAZĂ: 

 

Te înscrii GRATUIT în cursa pentru câștigarea PREMIULUI astfel:

 1. Follow conturilor de Instagram lesna.ro, romanesti, sau Facebook Lesna.ro, Românești 
 2. Tag 3 prieteni la una dintre postările concursului de pe oricare cont de Instagram sau Facebook (Lesna,Romanesti)
 3. Completează formularul de mai sus

IMPORTANT

Câștigătorii vor fi aleși pe baza analizării răspunsurilor la întrebările cuprinse în formularul de mai sus. Jurizarea și alegerea celor 30 de câștigători se face în baza criteriilor de selecție afișate pe site-urile românești.ro și lesna.ro în secțiunea Regulament Campanie Românești. Pentru a intra în etapa de jurizare, câștigătorii trebuie să îndeplinească cumulativ toate condițiile descrise în secțiunea CUM FUNCȚIONEAZĂ. Pentru validare, participanții sunt rugați să păstreze un print-screen cu postarea în care au etichetat cei 3 prieteni.

Verifică zilnic www.lesna.ro și află ce premii extraordinare am pregătit pentru tine! Înscrie-te și câștigă șanse infinite de bucurie: excursii în locații de vis, experiențe inedite și cadouri pentru toate vârstele. Oricine poate câștiga aceste premii importante, nu-ți refuza șansa de a fi chiar tu acela!