CAȘTIGĂ PREMII CU LESNA

Lesna, prima platforma de Giveaway din România,  are la bază un scop nobil de a aduce bucurie oamenilor și de a conecta comunitățile într-un mod inovator. Pentru a atinge aceste obiective, ne bazăm pe trei piloni fundamentali: membrii, ambasadori și sponsorii. Fiecare dintre aceștia are un rol esențial în construirea acestei comunități și în aducerea de beneficii pentru toată lumea.

BENEFICII

Membrii platformei Lesna beneficiază de o serie de avantaje:

Concursuri Săptămânale:

Împreună cu sponsorii noștri, pregătim săptămânal premii fabuloase, astfel încât membrii au mereu oportunitatea de a câștiga.

Șanse Ridicate de Câștig:

Invitând prietenii să se alăture, șansele tale de câștig cresc exponențial. Nu există nicio limită în extinderea posibilităților tale de a câștiga.

Comunitate Extinsă:

Lesna nu este doar o platformă de concursuri, ci și o comunitate în continuă creștere. Prin a invita prieteni să se alăture, contribui la formarea comunității unite.

Premii Fabuloase:

Câștigurile nu sunt doar o promisiune, ci o realitate. Lesna oferă premii fabuloase, iar tu poți fi unul dintre norocoșii câștigători.

Experiență Socială:

Participarea cu prietenii aduce o dimensiune socială în concurs. Vă puteți bucura împreună de experiența Lesna și de șansele fiecăruia dintre voi de a câștiga..

Transparență și Etică:

Fiecare concurs este înscris la notar, asigurând transparența și etică, pentru a oferi încredere membrilor, ambasadorilor și sponsorilor.

Extragerile Aleatoare:

Aceste extrageri oferă fiecărui membru șanse egale de a câștiga, fără nicio favorizare sau selecție prealabilă.

FORMULAR INREGISTRARE


ambasadori LESNA

testimoniale câștigători