Creatorii de bucurie Lesna & RomânEști & UniCredit Bank oferă 30 x Curs online RomânEști - Antreprenor în 15 pași, în valoare totală de 45.000 €

UniCredit Bank este parte a Grupului UniCredit. În România, UniCredit Bank reprezintă una dintre principalele instituții financiare, oferind servicii și produse bancare de înaltă calitate pentru toate categoriile de clienți. La finalul lunii decembrie 2021, banca avea o rețea națională de 134 de sucursale, în care clientul și nevoile sale se află permanent în centrul activității. UniCredit Bank se implică constant și activ în dezvoltarea și susținerea comunităților în care își desfășoară activitatea. Află mai multe despre UniCredit Bank aici .

 

Am început proiectul #românEȘTI pentru că știm ce înseamnă drumul de la o idee de afacere în România și până la concretizarea ei. Știm cât de multe necunoscute pot să apară și cât de multe provocări se ivesc pe parcurs. Ceea ce poate părea simplu la început, se poate complica mai târziu. De multe ori, atunci când am crezut că avem un puzzle complet, am constatat că ne lipsește o piesă la care nici nu ne-am gândit. 

Am avut suișuri și coborâșuri, din care am învățat multe. Drumul nostru până aici ar fi fost mai lin și mai ușor de urcat, dacă am fi pornit atunci cu ceea ce știm acum. Propria experiență ne-a făcut să gândim un curs prin care să învățăm și alți români să se lanseze în antreprenoriat. Pas cu pas, cu toate lecțiile făcute și cu toate piesele de puzzle pe masă. Află mai multe despre RomânEști aici.

CUM FUNCȚIONEAZĂ

Te înscrii GRATUIT în cursa pentru câștigarea PREMIULUI astfel:

  1. Follow conturilor de Instagram lesna.roromanesti,
  2. Tag 3 prieteni la una dintre postările concursului de pe oricare cont de Instagram (Lesna,Romanesti)
  3. Completează formularul de mai sus

IMPORTANT

Câștigătorii vor fi aleși pe baza analizării răspunsurilor la întrebările cuprinse în formularul de mai sus. Jurizarea și alegerea celor 30 de câștigători se face în baza criteriilor de selecție afișate pe site-urile românești.ro și lesna.ro în secțiunea Regulament Campanie Românești. Pentru a intra în etapa de jurizare, câștigătorii trebuie să îndeplinească cumulativ toate condițiile descrise în secțiunea CUM FUNCȚIONEAZĂ. Pentru validare, participanții sunt rugați să păstreze un print-screen cu postarea în care au etichetat cei 3 prieteni.

Verifică zilnic www.lesna.ro și află ce premii extraordinare am pregătit pentru tine! Înscrie-te și câștigă șanse infinite de bucurie: excursii în locații de vis, experiențe inedite și cadouri pentru toate vârstele. Oricine poate câștiga aceste premii importante, nu-ți refuza șansa de a fi chiar tu acela!