***S-a autentificat prezentul regulament prin încheierea de autentificare nr. 41 din 17.01.2023***

 

REGULAMENT CADRU CONCURS LESNA

 

 1. ORGANIZATOR

Concursul este realizat de c─âtre S.C. DIGITAL MEDIA BOX S.R.L., cu sediul ├«n Deva, str. Cuza Voda, bl. D4B, ap. 1, judet Hunedoara, ├«nregistrat─â la Oficiul Registrului Comer╚Ťului sub nr. J20/1834/2022, Cod Unic de ├Änregistrare 47122969, legal reprezentat─â prin FLORIAN ALEXANDRU GHERGAN–┬á Administrator, denumit─â ├«n continuare LESNA.

 

Regulamentul Concursului este disponibil ├«n mod gratuit aici. Prin participarea la acest Concurs, participan╚Ťii sunt de acord s─â se conformeze acestui Regulament.

 

Organizatorul ├«╚Öi rezerv─â dreptul de a modifica sau schimba regulamentul, cu obliga╚Ťia de a anun╚Ťa publicul ├«n mod oficial, ├«n aceea╚Öi manier─â ├«n care a fost f─âcut─â ╚Öi informarea ini╚Ťial─â.

 

Pe perioada Concursului, LESNA, va desfășura următoarele servicii:

 1. Va contacta câștigătorii pentru validarea și colectarea datelor în vederea livrării premiilor;
 2. Va preda premiile c├ó╚Ötig─âtorilor, dup─â validarea ╚Öi identificarea acestora ├«n condi╚Ťiile stabilite prin Regulament;
 3. La data acordării premiilor va legitima câștigătorii și va întocmi un proces-verbal de predare-primire a premiilor, Organizatorul fiind absolvit de orice răspundere ulterioară legată de premiul acordat câștigătorului.

 

 1. LOCUL ╚śI DURATA DESF─é╚śUR─éRII CONCURSULUI


Concursul se va desf─â╚Öura ├«n perioada [1] ianuarie 2023 ÔÇô [15] ianuarie 2024 pe pagina https://lesna.ro/. Utilizatorii se pot ├«nscrie la orice concurs desf─â╚Öurat ├«n perioada [1] ianuarie 2023 ÔÇô [15] ianuarie 2024, cu respectarea termenului limit─â de ├«nscriere care va fi anun╚Ťat distinct pentru fiecare concurs organizat.

 

 1. DREPTURI ╚śI CONDI╚ÜII DE PARTICIPARE


Concursul este accesibil tuturor persoanelor fizice, cu v├órsta de 18 ani, indiferent de na╚Ťionalitate, domiciliu, ras─â, sex sau religie, rezidente ├«n Rom├ónia, care respect─â condi╚Ťiile prezentului regulament ╚Öi care urmeaz─â indica╚Ťiile prezente ├«n acest Regulament pentru a-╚Öi valida participarea.

 

Nu pot participa angaja╚Ťi ai Organizatorului ╚Öi ai celorlalte companii implicate ├«n aceast─â ac╚Ťiune, precum ╚Öi rudele de gradul I ale acestora. Participarea la acest concurs are valoare de acceptare integral─â, liber consim╚Ťit─â ╚Öi ├«n afara oric─ârei constr├óngeri a prevederilor prezentului regulament. Dreptul de participare apar╚Ťine ├«n exclusivitate participantului care ├«ndepline╚Öte condi╚Ťiile impuse de Regulament.

 

Dreptul de participare la concurs este anulat automat ├«n situa╚Ťia ├«n care o persoan─â furnizeaz─â date sau informa╚Ťii false, eronate sau necorespunz─âtoare ├«n completarea datelor personale.

 

Pentru a putea participa la Concurs, participan╚Ťii trebuie s─â completeze formularul disponibil ├«n pagina de campanii de pe www.lesna.ro cu o adres─â de email valid─â ╚Öi nume prenume/telefon/user Instagram reale.

 

De asemenea, participan╚Ťii trebuie s─â accepte Termenii ╚Öi Condi╚Ťiile, precum ╚Öi regulile de GDPR disponibile pe www.lesna.ro.

 

 

 

 1. PROTECȚIA DATELOR PERSONALE


Tuturor participan╚Ťilor le sunt garantate drepturile ├«n conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 (ÔÇťRegulamentul General Privind Protec╚Ťia DatelorÔÇŁ) pentru protec╚Ťia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal ╚Öi liber─â circula╚Ťie a acestor date, respectiv dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de interven╚Ťie, dreptul de opozi╚Ťie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale ╚Öi dreptul de a se adresa justi╚Ťiei.

Organizatorul va utiliza datele personale furnizate de c─âtre participan╚Ťi la ├«nscrierea ├«n concurs exclusiv ├«n scopul anun╚Ť─ârii, identific─ârii ╚Öi transmiterii premiului c├ó╚Ötig─âtorului.

 

 

 1. MECANISMUL CONCURSULUI

Utilizatorii se pot ├«nscrie la orice concurs organizat ├«n perioada [1] ianuarie 2023 ÔÇô [15] ianuarie 2024, astfel:

Te înscrii GRATUIT în cursa pentru câștigarea PREMIULUI, urmând pași simpli:

 1. Follow paginilor de Instagram sau Facebook Lesna ╚Öi ale partenerului/partenerilor campaniei, ├«n func╚Ťie de cerin╚Ťele specifice fiec─ârei campanii de concurs;
 2. Tag 3 prieteni ├«n comentarii la oricare dintre post─ârile concursului de pe paginile Lesna ╚Öi/sau ale partenerului/partenerilor, ├«n func╚Ťie de cerin╚Ťele specifice fiec─ârei campanii de concurs;
 3. Completezi datele solicitate în formularul de concurs afișat pe pagina de campanie activă de pe lesna.ro.

 

OP╚ÜIONAL: Invi╚Ťi ╚Öi al╚Ťi prieteni s─â participe la concurs, folosind ac╚Ťiunile din pagina de confirmare a ├«nscrierii, pentru a acumula mai multe ╚Öanse de c├ó╚Ötig. ├Än pagina de confirmare a ├«nscrierii, se afi╚Öeaz─â pentru fiecare participant link-ul unic generat pentru a colecta puncte adi╚Ťionale.

 

 

Se consider─â valide doar ├«nscrierile ├«n concurs care respect─â to╚Ťi pa╚Öii obligatorii descri╚Öi ├«n sec╚Ťiunea ÔÇ×Cum func╚Ťioneaz─âÔÇŁ afi╚Öat─â pe pagina fiec─ârei campanii active de concurs de pe lesna.ro. ┬áPentru validare, participan╚Ťii sunt ruga╚Ťi s─â p─âstreze un print-screen cu postarea ├«n care au etichetat cei 3 prieteni.

 

Toate ├«nscrierile sunt stocate ├«n sistemul informatic furnizat de Emarky B.V., Gageldijk 21, 3602 AG Maarssen, Olanda. Acest sistem este integrat ├«n paginile web Lesna ╚Öi faciliteaz─â extragerea aleatorie a c├ó╚Ötig─âtorilor. Extragerea aleatorie ╚Ťine cont de num─ârul de intr─âri (puncte) ├«n concurs, astfel c─â participan╚Ťii cu cele mai multe puncte au ╚Öanse mai mari s─â fie ale╚Öi de sistem.

 

Punctele se acord─â pentru ac╚Ťiunile ├«ntreprinse de participant:

 • ├Änscrierea ├«n concurs urm─ârind pa╚Öii de mai sus acord─â 6 puncte;
 • Ac╚Ťiunea de distribuire a campaniei pe Facebook acord─â 3 puncte;
 • Ac╚Ťiunea de distribuire a campaniei pe WhatsApp acord─â 6 puncte;
 • Ac╚Ťiunea de distribuire a campaniei pe Messenger acord─â 3 puncte;
 • Ac╚Ťiunea de urm─ârire a fiec─ârei pagini asociate concursului pe Instagram acord─â 9 puncte;

 

Sistemul furnizat de Emarky B.V. ofer─â ╚Öi detectarea poten╚Ťialelor fraude, f─âr─â s─â blocheze direct accesul participan╚Ťilor marca╚Ťi ca poten╚Ťial fraudulo╚Öi. Organizatorul are op╚Ťiunea de a notifica sau bloca accesul la concurs utilizatorilor care repet─â ac╚Ťiunile ├«n mod fraudulos (ex.: acela╚Öi participant cu mai multe intr─âri ├«n concurs de pe acela╚Öi IP, dar cu adrese de e-mail diferite).

 

 

Premiul ajunge la câștigător după confirmarea datelor de livrare, în termen de 7-10 zile lucrătoare.

 

├Än cazul descoperirii oric─âror neconcordan╚Ťe ├«ntre datele furnizate Organizatorului (de c─âtre oricare dintre participan╚Ťi) ╚Öi realitate, respectiva participare se invalideaz─â.

 

ORGANIZATORUL ISI REZERVA DREPTUL DE A STERGE ORICE MESAJ

OFENSATOR.

 

 1. PREMIILE CONCURSULUI


Premiile concursului vor fi anun╚Ťate pe paginile de social media LESNA , Facebook ╚Öi Instagram ╚Öi pe site-ul lesna.ro. Premiile concursului vor fi ad─âugate ├«ntr-o Anex─â a prezentului regulament, unde se vor men╚Ťiona urm─âtoarele date: descrierea premiului ╚Öi valoarea acestuia, perioada ├«n care poate fi ridicat, dup─â caz datele de identificare ale sponsorului campaniei.

 

 1. DESEMNAREA C├é╚śTIG─éTORULUI


Câștigătorii sunt aleși aleatoriu, dintre toate înscrierile valide în concurs, după cum a fost descris la pct. 5 Mecanismul concursului.

To╚Ťi participan╚Ťii la concurs trebuie s─â ├«ndeplineasc─â condi╚Ťiile Regulamentului.

 

 1. NOTIFICAREA ┼×I PREDAREA PREMIULUI


C├ó╚Ötig─âtorilor concursului li se va aduce la cuno╚Ötin╚Ť─â rezultatul concursului ├«n momentul extragerii astfel: contacta╚Ťi prin mesaj pe Facebook/Instagram. Ace╚Ötia sunt obliga╚Ťi s─â verifice ├«n 24 de ore primirea mesajului ╚Öi s─â r─âspund─â cu datele personale ╚Öi cele de livrare, la acel mesaj. ├Än cazul ├«n care c├ó╚Ötig─âtorii nu trimit ├«n 24 de ore informa╚Ťiile solicitate de Organizator sau dac─â au furnizat date de contact eronate/ incomplete, premiul se va acorda altui utilizator, ales prin acela╚Öi mecanism. Organizatorul nu este responsabil pentru ├«nt├órzierea anun╚Ť─ârii c├ó╚Ötig─âtorilor din motive care nu ╚Ťin de el.

├Än momentul extragerii trebuie s─â se poat─â vedea pe profilul participantului c─â a dat Like paginii de Facebook ╚Öi/sau follow paginii de Instagram LESNA ╚Öi ale partenerilor, ├«n func╚Ťie de cerin╚Ťele specifice de la fiecare concurs. Astfel, participan╚Ťii trebuie s─â aib─â profilul de Facebook ╚Öi/sau Instagram public.

Câștigătorii vor primi premiul prin curier, taxele fiind suportate de către Organizator. Înainte de trimiterea premiului câștigătorul/câștigătoarea trebuie să trimită pe e-mail adresa de expediere și numărul de telefon.

La recep╚Ťionarea premiului c├ó╚Ötig─âtorul trebuie s─â predea procesul-verbal de predare-primire a premiului, semnat.

Premiile vor fi expediate prin curier numai la adrese de pe teritoriul României.

 

Organizatorul nu ├«╚Öi asum─â responsabilitatea acord─ârii c├ó╚Ötigului ├«n situa╚Ťia ├«n care datele de contact ale c├ó╚Ötig─âtorului (numele, telefon, adresa domiciliu/re╚Öedin╚Ťa) nu sunt corect comunicate Organizatorului de c─âtre c├ó╚Ötig─âtor.

 

 

NU SE POATE OPTA PENTRU PRIMIREA CONTRAVALORII ÎN BANI A PREMIILOR ACORDATE CA URMARE A CONCURSULUI.

 

 

 1. DREPTURI DE AUTOR


Participantul este unic responsabil asupra oric─âror consecin╚Ťe directe sau indirecte ce pot ap─ârea ca urmare a post─ârii unor imagini inadecvate sau cu drepturi de autor pe Facebook sau Instagram.

 

 1. ÎNCETAREA CONCURSULUI


Prezentul Concurs va ├«nceta de drept la data de 01 Ianuarie 2023, ora 00.00 ╚Öi poate ├«nceta ├«nainte de termen numai ├«n cazul producerii unui eveniment de for╚Ť─â major─â ÔÇô de natur─â a face imposibil─â derularea Concursului.

 

 

 

 1. TAXE ╚śI IMPOZITE AFERENTE


Organizatorul campaniei nu este r─âspunz─âtor de plata altor taxe sau a altor obliga╚Ťii financiare legate de premiul oferit, acestea c─âz├ónd ├«n sarcina persoanei c├ó╚Ötig─âtoare, cu excep╚Ťia cu excep╚Ťia taxei pe premiu aplicata venitului individual rezultat din campanii promo╚Ťionale, taxa pe care Organizatorul are obliga╚Ťia de a o calcula, re╚Ťine ╚Öi transfera la bugetul de stat ├«n conformitate cu prevederile Legii 227/2015 privind Codul Fiscal. Taxa pe premiu poate fi platita de sponsorii campaniilor, daca in contract se prevede.

 

 1. LITIGII


├Än cazul unor litigii ap─ârute ├«ntre Organizator sau Operator ╚Öi participan╚Ťii la concurs, acestea vor fi solu╚Ťionate pe cale amiabil─â. Dac─â nu este posibil─â rezolvarea litigiilor pe cale amiabil─â, p─âr╚Ťile implicate ├«n litigiu vor ├«nainta litigiul spre solu╚Ťionare instan╚Ťelor competente.