Creatorii de bucurie Lesna & MOTA x Silviu Tolu oferă 1 x Rucsac Aaron Unisex, în valoare de 500 €

MOTA este un brand românesc de accesorii handmade pentru bărbați, fondat în 2011 de Ionuț Marin (aka John MOTA) din dragoste pentru piele și metal. Cu o atenție deosebită la detalii și materiale, produsele MOTA sunt realizate manual, respectând principii precum atemporalitatea, durabilitatea și designul iconic. Descoperă aici toată colecția MOTA.

 

Silviu Tolu s-a alăturat brandului MOTA în 2018, cu misiunea de a alinia comunicarea de brand la nivelul componențelor de design și artizanat deja bine definite și pentru a contribui la promovarea MOTA către un public internațional. În 2019 s-a înscris la un MBA cu specializarea Design, Fashion and Luxury Goods la Bologna Business School (unde a și absolvit în 2021), pentru a aprofunda conceptele manageriale ale business-urilor de lux și pentru a aplica expertiza și excelența “Made in Italy” brandului MOTA. Aflați mai multe despre Silviu Tolu aici.

CUM FUNCȚIONEAZĂ

Te înscrii GRATUIT în cursa pentru câștigarea PREMIULUI, urmând 3 pași simpli:

  1. Follow conturilor de Instagram lesna.ro, mota_for_men, silviu.tolu sau Facebook Lesna.ro, MOTA, Silviu Tolu
  2. Tag 3 prieteni la una dintre postările concursului de pe oricare cont de Instagram sau Facebook (Lesna, MOTA, Silviu Tolu)
  3. Completează datele de contact în formularul de mai sus

IMPORTANT

Dacă inviți și prietenii să participe, direct din pagina de înscriere, acumulezi mai multe șanse de câștig! 

 

Câștigătorul va fi ales dintre toate înscrierile în concurs efectuate prin completarea formularului de campanie din platforma Lesna. Validarea câștigătorului extras presupune verificarea îndeplinirii tuturor condițiilor de participare enumerate în secțiunea CUM FUNCȚIONEAZĂ. Pentru validare, participanții sunt rugați să păstreze un print-screen cu postarea în care au etichetat cei 3 prieteni.

Verifică zilnic www.lesna.ro și află ce premii extraordinare am pregătit pentru tine! Înscrie-te și câștigă șanse infinite de bucurie: excursii în locații de vis, experiențe inedite și cadouri pentru toate vârstele. Oricine poate câștiga aceste premii importante, nu-ți refuza șansa de a fi chiar tu acela!