Creatorii de bucurie Lesna & România Mea & Valigeria oferă 2 x Troller Modo by Roncato, în valoare totală de 200 de Euro

Împreună cu ambasadorul România Mea și sponsorul Valigeria.ro oferim 2 x Trollere Modo by Roncato, în valoare totală de 200 de Euro, având următoarele caracteristici:

 

 • Trollere marca Modo by Roncato, colecția Cabina Huston
 • 1 Trollere dimenisiune medie (1 buc) 
 • 1 Troller dimensiune small (1 buc)
 • Fermoar rezistent, securizat cu cifru în triplă combinație și sistem TSA
 • Compartiment interior dublu cu perete despărțitor și fermoare
 • Mâner telescopic din aluminiu, acționat prin buton
 • Mânere de prindere flexibile în partea superioară și în partea laterală
 • 4 roți rezistente, capabile de rotații la 360 de grade
 • Material ABS/Policarbonat
 • Dimensiuni troller mediu: 67x44x25cm, 64 litri
 • Dimensiuni troller mic: 55x40x20cm, 39 litri
 • Culoare: gri

Perioada concursului este 13 – 21 Ianuarie 2022. Câștigătorul va fi anunțat pe data de 24 Ianuarie 2022. 

Notă: Campania curentă oferă 2 premii pentru 2 câștigători, fiecărui câștigător revenindu-i câte 1 troller (dimensiune medie sau small).

Câștigătorii campaniei

 • NAN DANA-CRISTINA

 • Carutasu Robert Ioan

Valigeria.ro promovează un concept nou de magazine multibrand în segmentul premium&luxury, domeniului bags&luggage, atât printr-un magazin fizic (în Palas Mall), cât și online, comercializând mărci renumite cum ar fi: Bric’s, Roncato, Mandarina Duck, Piquadro, Old Angler, Tuscany Leather, Alviero Martini  sau Secrid. Compania oferă soluții inovatoare pe segmentele travel, business și casual, oferind accesorii de calitate pentru călătorii.

 

România Mea este comunitatea oamenilor care iubesc România și care îi promovează frumusețea în lumea întreagă, prin imagini și fotografii spectaculoase. Este locul perfect pentru a găsi inspirație în planificarea unor călătorii grozave.

 

Descoperiți comunitatea România Mea aici și portofoliul Valigeria aici.

CUM FUNCȚIONEAZĂ

Te înscrii GRATUIT în cursa pentru câștigarea PREMIULUI, urmând 3 pași simpli:

 1. Follow conturilor de Instagram @lesna.ro, @romania.mea, @valigeria.ro 
 2. Tag 3 prieteni în una dintre postările concursului de pe Instagram
 3. Completează datele de contact în formularul de mai sus

IMPORTANT

Dacă inviți și prietenii să participe, direct din pagina de înscriere, acumulezi mai multe șanse de câștig! Câștigătorul va fi ales aleatoriu, dintre toate înscrierile valide în concurs. Premiul va intra în posesia câștigătorului după validare.

Notă: Se consideră valide doar înscrierile în concurs care respectă toți cei 3 pași obligatorii descriși în secțiunea „Cum funcționează” de mai sus.

Verifică zilnic www.lesna.ro și află ce premii extraordinare am pregătit pentru tine! Înscrie-te și câștigă șanse infinite de bucurie: excursii în locații de vis, experiențe inedite și cadouri pentru toate vârstele. Oricine poate câștiga aceste premii importante, nu-ți refuza șansa de a fi chiar tu acela!

Creatorii de bucurie Lesna & Prăjiturela oferă 3 x Apple iPhone 12 Red, 64 GB, 5G, A14 Bionic, în valoare totală de 3000 €

iPhone este descris ca fiind cel mai puternic dispozitiv personal din lume. Telefoanele iPhone sunt fabricate folosind cele mai inovative tehnologii, pentru a rezista şi a-și menţine valoarea mai mult decât orice alte smartphone-uri.

Prăjiturela este, mai degrabă, un fenomen. Este universul colorat și plin de arome, însuflețit de Mihaela Sava, food blogger pasionat, un om cald, vesel, care iubește mâncarea și care împărtășește din bucuriile sale cu ceilalți. Despre Prăjiturela puteți citi mai multe aici.

CUM FUNCȚIONEAZĂ

Te înscrii GRATUIT în cursa pentru câștigarea PREMIULUI, urmând 3 pași simpli:

 1. Follow Instagram lesna.ro și prajiturela sau Like Facebook lesna.ro și prajiturela
 2. Tag 3 prieteni
 3. Completezi datele de contact mai sus

IMPORTANT

Dacă îți inviți și prietenii să participe, direct din pagina de înscriere, acumulezi mai multe șanse de câștig! Câștigătorul este ales aleatoriu, dintre toate înscrierile în concurs. Premiul ajunge la câștigător în 48 de ore de la confirmarea datelor de livrare.

Verifică zilnic www.lesna.ro și află ce premii extraordinare am pregătit pentru tine! Înscrie-te și câștigă șanse infinite de bucurie: excursii în locații de vis, experiențe inedite și cadouri pentru toate vârstele. Oricine poate câștiga aceste premii importante, nu-ți refuza șansa de a fi chiar tu acela!