Creatorii de bucurie Lesna & Imagini din România & What If Things Go Well oferă 2 Bilete la evenimentul w.i.t.g.w. 3, în valoare de 3.000 de Lei

What If Things Go Well se adresează oamenilor din domenii diferite, dar cu preocupări creative și convingeri asemănătoare. What if Things Go Well este o comunitate restrânsă în care oamenii pot împărtăși idei și pot face conexiuni în spații fizice și digitale, susținând valori bazate pe diversitate și respect.

 

W.i.t.g.w. găzduiește adunări sociale într-un mediu natural frumos, în jurul meselor care spun povestea locului: vârfuri de munți, ferme, podgorii, plaje, străzi ale orașelor și alte locuri extraordinare.

 

Imagini din România este locul care dezvăluie frumusețea știută și mai puțin știută a României. Pagina reprezintă un „portal de călătorii” printre oameni și locuri minunate, o modalitate comodă și încântătoare de a descoperi sau redescoperi România.

 

Descoperiți comunitatea w.i.t.g.w. aici și Imagini din România aici.

CUM FUNCȚIONEAZĂ

Te înscrii GRATUIT în cursa pentru câștigarea PREMIULUI, urmând 3 pași simpli:

  1. Follow conturilor de Instagram @lesna.ro, @imagini.din.romania, @w.i.t.g.w.  
  2. Tag 3 prieteni în una dintre postările concursului de pe Instagram 
  3. Completează datele de contact în formularul de mai sus

IMPORTANT

Dacă îți inviți și prietenii să participe, direct din pagina de înscriere, acumulezi mai multe șanse de câștig! Câștigătorul este ales aleatoriu, dintre toate înscrierile în concurs. Premiul ajunge la câștigător în 48 de ore de la confirmarea datelor de livrare.

Verifică zilnic www.lesna.ro și află ce premii extraordinare am pregătit pentru tine! Înscrie-te și câștigă șanse infinite de bucurie: excursii în locații de vis, experiențe inedite și cadouri pentru toate vârstele. Oricine poate câștiga aceste premii importante, nu-ți refuza șansa de a fi chiar tu acela!