Creatorii de bucurie Lesna & Imagini din România & What If Things Go Well oferă 2 Bilete la evenimentul w.i.t.g.w. 3, în valoare de 600 €

Împreună cu ambasadorul Imagini din România și sponsorul What If Things Go Well  oferim 2 Bilete la evenimentul w.i.t.g.w. 3, ce va avea loc în perioada 12-14 februarie 2022

 

W.i.t.g.w oferă experiențe de recreere și socializare în cadrul unui eveniment privat, desfășurat în locații de vis din Munții Retezat. Pachetul include 2 nopți de cazare cu mese complete, pentru 2 persoane. Mai multe despre eveniment aflați aici.

Perioada concursului este 07 Ianuarie 2022 – 12 Ianuarie 2022. Câștigătorul va fi anunțat pe data de 14 Ianuarie 2022.

Câștigătorii campaniei

  • Vanani Laura

  • Loredana Scrob

What If Things Go Well se adresează oamenilor din domenii diferite, dar cu preocupări creative și convingeri asemănătoare. What if Things Go Well este o comunitate restrânsă în care oamenii pot împărtăși idei și pot face conexiuni în spații fizice și digitale, susținând valori bazate pe diversitate și respect.

 

W.i.t.g.w. găzduiește adunări sociale într-un mediu natural frumos, în jurul meselor care spun povestea locului: vârfuri de munți, ferme, podgorii, plaje, străzi ale orașelor și alte locuri extraordinare.

 

Imagini din România este locul care dezvăluie frumusețea știută și mai puțin știută a României. Pagina reprezintă un „portal de călătorii” printre oameni și locuri minunate, o modalitate comodă și încântătoare de a descoperi sau redescoperi România.

 

Descoperiți comunitatea w.i.t.g.w. aici și Imagini din România aici.

CUM FUNCȚIONEAZĂ

Te înscrii GRATUIT în cursa pentru câștigarea PREMIULUI, urmând 3 pași:

    1. Follow conturilor de Instagram @lesna.ro, @imagini.din.romania, @w.i.t.g.w.  
    2. Tag 3 prieteni în una dintre postările concursului de pe Instagram 
    3. Completează datele de contact în formularul de mai sus

IMPORTANT

Dacă inviți și prietenii să participe, direct din pagina de înscriere, acumulezi mai multe șanse de câștig! Câștigătorul va fi ales aleatoriu, dintre toate înscrierile valide în concurs. Premiul va intra în posesia câștigătorului după validare.

Notă: Se consideră valide doar înscrierile în concurs care respectă toți cei 3 pași obligatorii descriși în secțiunea „Cum funcționează” de mai sus.

Verifică zilnic www.lesna.ro și află ce premii extraordinare am pregătit pentru tine! Înscrie-te și câștigă șanse infinite de bucurie: excursii în locații de vis, experiențe inedite și cadouri pentru toate vârstele. Oricine poate câștiga aceste premii importante, nu-ți refuza șansa de a fi chiar tu acela!