Creatorii de bucurie Lesna & România Mea & Valigeria oferă 2 x Troller Modo by Roncato, în valoare totală de 200 de Euro

Valigeria.ro promovează un concept nou de magazine multibrand în segmentul premium&luxury, domeniului bags&luggage, atât printr-un magazin fizic (în Palas Mall), cât și online, comercializând mărci renumite cum ar fi: Bric’s, Roncato, Mandarina Duck, Piquadro, Old Angler, Tuscany Leather, Alviero Martini  sau Secrid. Compania oferă soluții inovatoare pe segmentele travel, business și casual, oferind accesorii de calitate pentru călătorii.

 

România Mea este comunitatea oamenilor care iubesc România și care îi promovează frumusețea în lumea întreagă, prin imagini și fotografii spectaculoase. Este locul perfect pentru a găsi inspirație în planificarea unor călătorii grozave.

 

Descoperiți comunitatea România Mea aici și portofoliul Valigeria aici.

CUM FUNCȚIONEAZĂ

Te înscrii GRATUIT în cursa pentru câștigarea PREMIULUI, urmând 3 pași simpli:

    1. Follow conturilor de Instagram @lesna.ro, @romania.mea, @valigeria.ro 
    2. Tag 3 prieteni în una dintre postările concursului de pe Instagram
    3. Completează datele de contact în formularul de mai sus

IMPORTANT

Dacă îți inviți și prietenii să participe, direct din pagina de înscriere, acumulezi mai multe șanse de câștig! Câștigătorul este ales aleatoriu, dintre toate înscrierile în concurs.  Premiul va intra în posesia câștigătorului după validare.

Verifică zilnic www.lesna.ro și află ce premii extraordinare am pregătit pentru tine! Înscrie-te și câștigă șanse infinite de bucurie: excursii în locații de vis, experiențe inedite și cadouri pentru toate vârstele. Oricine poate câștiga aceste premii importante, nu-ți refuza șansa de a fi chiar tu acela!