Creatorii de bucurie LESNA & BUGET DE FAMILIE ofer─â 5 x vouchere H&M, ├«n valoare total─â de 500ÔéČ

Împreună cu BUGET DE FAMILIE  oferim 5 x vouchere H&M, în valoare totală de 500 euro.

*Notă: Sunt aleși în mod aleatoriu 5 câștigători.

Perioada concursului este 25 iulie ÔÇô 9 august 2023.

Extragere 11 august 2023. 

Câștigătorii campaniei

  • Bianca Costea

  • Camelia Bereanu

  • Costan Adriana

  • Dragotescu Irina Andra Denisa

  • Adascalitei Cristian Marius

Concurs organizat ├«mpreun─â cu Buget de familie, o comunitate cu idei, ponturi ╚Öi solu╚Ťii de economisire pentru bugetul familiei voastre, mare sau mica. De la coduri de reducere, ponturi de economisire ╚Öi cele mai bune oferte din Rom├ónia. Plus toate campaniile de testare gratuite le pute╚Ťi g─âsi aici.

CUM FUNCȚIONEAZĂ

Te înscrii GRATUIT în cursa pentru câștigarea PREMIULUI, urmând 3 pași:

  1. Follow conturilor de Instagram lesna.ro  și Buget De Familie sau LIKE paginilor de Facebook lesna.ro și Buget De Familie
  2. Tag 1 prieten la una dintre post─ârile concursului de pe oricare cont de Instagram sau Facebook (Lesna, Buget De Familie)
  3. Completează datele de contact în formularul de mai sus

IMPORTANT

Dac─â invi╚Ťi ╚Öi prietenii s─â participe, direct din pagina de ├«nscriere, acumulezi mai multe ╚Öanse de c├ó╚Ötig!

C├ó╚Ötig─âtorii vor fi ale╚Öi dintre toate ├«nscrierile ├«n concurs efectuate prin completarea formularului de campanie din platforma Lesna. Validarea c├ó╚Ötig─âtorilor extra╚Öi presupune verificarea ├«ndeplinirii tuturor condi╚Ťiilor de participare enumerate ├«n sec╚Ťiunea CUM FUNC╚ÜIONEAZ─é. Pentru validare, participan╚Ťii sunt ruga╚Ťi s─â p─âstreze un print-screen cu postarea ├«n care au etichetat 1 prieten.

Not─â: Se consider─â valide doar ├«nscrierile ├«n concurs care respect─â to╚Ťi cei 3 pa╚Öi obligatorii descri╚Öi ├«n sec╚Ťiunea ÔÇ×Cum func╚Ťioneaz─âÔÇŁ de mai sus.

Verific─â zilnic www.lesna.ro ╚Öi afl─â ce premii extraordinare am preg─âtit pentru tine! ├Änscrie-te ╚Öi c├ó╚Ötig─â ╚Öanse infinite de bucurie: excursii ├«n loca╚Ťii de vis, experien╚Ťe inedite ╚Öi cadouri pentru toate v├órstele. Oricine poate c├ó╚Ötiga aceste premii importante, nu-╚Ťi refuza ╚Öansa de a fi chiar tu acela!