Creatorii de bucurie LESNA & BUGET DE FAMILIE oferă 5 x vouchere H&M, în valoare totală de 500€

Împreună cu BUGET DE FAMILIE  oferim 5 x vouchere H&M, în valoare totală de 500 euro.

*Notă: Sunt aleși în mod aleatoriu 5 câștigători.

Perioada concursului este 25 iulie – 9 august 2023.

Extragere 11 august 2023

Câștigătorii campaniei

  • Bianca Costea

  • Camelia Bereanu

  • Costan Adriana

  • Dragotescu Irina Andra Denisa

  • Adascalitei Cristian Marius

Concurs organizat împreună cu Buget de familie, o comunitate cu idei, ponturi și soluții de economisire pentru bugetul familiei voastre, mare sau mica. De la coduri de reducere, ponturi de economisire și cele mai bune oferte din România. Plus toate campaniile de testare gratuite le puteți găsi aici.

CUM FUNCȚIONEAZĂ

Te înscrii GRATUIT în cursa pentru câștigarea PREMIULUI, urmând 3 pași:

  1. Follow conturilor de Instagram lesna.ro  și Buget De Familie sau LIKE paginilor de Facebook lesna.ro și Buget De Familie
  2. Tag 1 prieten la una dintre postările concursului de pe oricare cont de Instagram sau Facebook (Lesna, Buget De Familie)
  3. Completează datele de contact în formularul de mai sus

IMPORTANT

Dacă inviți și prietenii să participe, direct din pagina de înscriere, acumulezi mai multe șanse de câștig!

Câștigătorii vor fi aleși dintre toate înscrierile în concurs efectuate prin completarea formularului de campanie din platforma Lesna. Validarea câștigătorilor extrași presupune verificarea îndeplinirii tuturor condițiilor de participare enumerate în secțiunea CUM FUNCȚIONEAZĂ. Pentru validare, participanții sunt rugați să păstreze un print-screen cu postarea în care au etichetat 1 prieten.

Notă: Se consideră valide doar înscrierile în concurs care respectă toți cei 3 pași obligatorii descriși în secțiunea „Cum funcționează” de mai sus.

Verifică zilnic www.lesna.ro și află ce premii extraordinare am pregătit pentru tine! Înscrie-te și câștigă șanse infinite de bucurie: excursii în locații de vis, experiențe inedite și cadouri pentru toate vârstele. Oricine poate câștiga aceste premii importante, nu-ți refuza șansa de a fi chiar tu acela!