Creatorii de bucurie Lesna, KUTT & ambasadorul Luminița Dulovet oferă 1 x Mixer cu bol KITCHENAID Artisan Elegance + 4 x Cuțite Kutt, în valoare totală de 800 €

Împreună cu sponsorul KUTT și ambasadorul Luminița Dulovetoferim ca premiu

1 x Mixer cu bol KITCHENAID Artisan Elegance, în valoare de 600 €

și

4 x Cuțite Hikari Chef, în valoare totală de 200 €

TOTAL 5 Premii, în valoare totală de 800 €

Caracteristici produse:

Mixer cu bol KITCHENAID Artisan Elegance

 • Putere: 300W;
 • Viteza maxima de rotatie: 220/min;
 • Viteza minima de rotatie: 58/min;
 • Capacitate bol: 4.8l;
 • Tip de control viteza: hibrid electronic;
 • Dimensiuni hxLxl: 36 x 24 x 37 cm;
 • Greutate: 10.4 kg.

Cuțitele KUTT, fabricate după tehnologii inovative și din materiale înalt calitative, reprezintă cele mai bune ustensile de tăiat, feliat și tocat pe care le poți avea în bucătăria ta. Aceste cuțite premium răspund celor mai înalte așteptări, fiind piesele de rezistență din arsenalul oricărui pasionat de bucătărie.

*Notă: Sunt aleși în mod aleatoriu 5 câștigători.

 Perioada concursului este 25 iulie – 22 august 2023 . Câștigătorii vor fi anunțați în data de 24 august 2023

Câștigătorii campaniei

1 x Mixer cu bol KITCHENAID Artisan Elegance:

 • Alecu Cristina

4 x Cuțite Hikari Chef:

 • Baroiu Silviu

 • Camelia Rus

 • Estera Pavel

 • Corban Mihaela

KUTT se adresează celor care nu se mulțumesc cu jumătăți de măsură, celor care își doresc experiențe complete ale gustului. KUTT este o alegere, aceea de a rezerva plăcerea explorării creative a unora dintre cele mai frecvente activități – gătitul și pregătirea mesei. Întreaga colecție de articole pentru bucătărie KUTT se găsește online, aici.

 

CUM FUNCȚIONEAZĂ

Te înscrii GRATUIT în cursa pentru câștigarea PREMIULUI, urmând 3 pași:

 1. Follow conturilor de Instagram lesna.ro  și KUTT și Luminita Dulovet sau LIKE paginilor de Facebook lesna.ro și KUTT și Luminita Dulovet
 2. Tag 1 prieten la una dintre postările concursului de pe oricare cont de Instagram sau Facebook (Lesna, KUTT, Luminita Dulovet)
 3. Completează datele de contact în formularul de mai sus 

IMPORTANT

Dacă inviți și prietenii să participe, direct din pagina de înscriere, acumulezi mai multe șanse de câștig!

Câștigătorii vor fi aleși dintre toate înscrierile în concurs efectuate prin completarea formularului de campanie din platforma Lesna. Validarea câștigătorilor extrași presupune verificarea îndeplinirii tuturor condițiilor de participare enumerate în secțiunea CUM FUNCȚIONEAZĂ. Pentru validare, participanții sunt rugați să păstreze un print-screen cu postarea în care au etichetat 1 prieten.

Notă: Se consideră valide doar înscrierile în concurs care respectă toți cei 3 pași obligatorii descriși în secțiunea „Cum funcționează” de mai sus.

Verifică zilnic www.lesna.ro și află ce premii extraordinare am pregătit pentru tine! Înscrie-te și câștigă șanse infinite de bucurie: excursii în locații de vis, experiențe inedite și cadouri pentru toate vârstele. Oricine poate câștiga aceste premii importante, nu-ți refuza șansa de a fi chiar tu acela!