Creatorii de bucurie Lesna & MeisterApp oferă 1 x Apple MacBook Air 13.3", în valoare totală de 1.000 €

MeisterApp este un instrument online de găsire a meșterilor care știu și pot să execute orice fel de lucrări profesionale și domestice. Lucrând cu cei mai buni profesioniști din România și punând preț pe calitate, serviciile MeisterApp oferă transparență, siguranță și control în încheierea celor mai convenabile parteneriate între meșteri și clienți. Ambele părți obțin beneficii multiple și imediate, putându-se baza pe relații de încredere și respect reciproc.

Portofoliul de proiecte MeisterApp îl puteți descoperi aici.

CUM FUNCȚIONEAZĂ

Te înscrii GRATUIT în cursa pentru câștigarea PREMIULUI, urmând 4 pași:

  1. Follow conturilor de Instagram lesna.ro  și meisterapp.ro sau LIKE paginilor de Facebook lesna.ro și MeisterApp.ro
  2. Tag 3 prieteni la una dintre postările concursului de pe oricare cont de Instagram  sau Facebook (Lesna, MeisterApp)
  3. Creează-ți un cont pe platforma meisterapp.ro 
  4. Completează datele de contact în formularul de mai sus

IMPORTANT

Dacă inviți și prietenii să participe, direct din pagina de înscriere, acumulezi mai multe șanse de câștig!

Câștigătorii vor fi aleși dintre toate înscrierile în concurs efectuate prin completarea formularului de campanie din platforma Lesna. Validarea câștigătorilor extrași presupune verificarea îndeplinirii tuturor condițiilor de participare enumerate în secțiunea CUM FUNCȚIONEAZĂ. Pentru validare, participanții sunt rugați să păstreze un print-screen cu postarea în care au etichetat cei 3 prieteni.

 

Notă: Se consideră valide doar înscrierile în concurs care respectă toți cei 3 pași obligatorii descriși în secțiunea „Cum funcționează” de mai sus.

Verifică zilnic www.lesna.ro și află ce premii extraordinare am pregătit pentru tine! Înscrie-te și câștigă șanse infinite de bucurie: excursii în locații de vis, experiențe inedite și cadouri pentru toate vârstele. Oricine poate câștiga aceste premii importante, nu-ți refuza șansa de a fi chiar tu acela!