Teatrul Elisabeta este un loc ieșit din tipare, un loc în care te bucuri de artă și experiențe culturale dintre cele mai diverse.

Adăpostit într-una dintre clădirile emblematice ale Bucureștiului, cea ridicată de arhitectul Rudolf Quich pe terenul baronului de origine vieneză Jules de Waldberg, Teatrul Elisabeta seduce prin frumusețea arhitecturală ce imprimă zonei aerul boem al perioadei interbelice.

Trecând pragul acestui monument istoric, veți fi transpuși într-un spațiu atemporal de întâlnire cu arta, frumosul și cultura. Încă din 2014, aici și-a început activitatea Teatrul independent Elisabeta, printr-un proiect timid, dar vizionar. În scurt timp, a reușit să se plaseze în topul celor mai bune locuri de divertisment și petrecere a timpului liber din capitală.

Pe lângă producțiile puse în scenă, clădirea din Bulevardul Regina Elisabeta găzduiește producții ale tinerilor actori absolvenți UNATC, spectacole ale altor renumiți producători, concerte, lansări de carte și proiecții de film, seminarii, congrese și o multitudine de alte evenimente.

La parter, clădirea dispune de un restaurant elegant și o braserie cochetă, locuri deosebite pentru întâlnire și socializare.

„Cei ce aleg să petreacă o seara în lumea imaginată de Teatrul Elisabeta au parte de experiențe de neuitat. Te invităm să ne descoperi!” – este ceea ce ne transmit actorii și oamenii de cultură care își desfășoară activitatea aici.

Află mai multe despre acest loc dedicat divertismentului de calitate aici și rămâi la curent cu toate evenimentele, exclusivitățile sau ofertele speciale.

Lesna & Teatrul Elisabeta au fost creatori de bucurie în campania care a adus zâmbete pe chipurile a 10 oameni iubitori de teatru, artă și frumos.

Sursă fotografii: www.teatrulelisabeta.ro