Teatrul Elisabeta este un loc ie╚Öit din tipare, un loc ├«n care te bucuri de art─â ╚Öi experien╚Ťe culturale dintre cele mai diverse.

Ad─âpostit ├«ntr-una dintre cl─âdirile emblematice ale Bucure╚Ötiului, cea ridicat─â de arhitectul Rudolf Quich pe terenul baronului de origine vienez─â Jules de Waldberg, Teatrul Elisabeta seduce prin frumuse╚Ťea arhitectural─â ce imprim─â zonei aerul boem al perioadei interbelice.

Trec├ónd pragul acestui monument istoric, ve╚Ťi fi transpu╚Öi ├«ntr-un spa╚Ťiu atemporal de ├«nt├ólnire cu arta, frumosul ╚Öi cultura. ├Änc─â din 2014, aici ╚Öi-a ├«nceput activitatea Teatrul independent Elisabeta, printr-un proiect timid, dar vizionar. ├Än scurt timp, a reu╚Öit s─â se plaseze ├«n topul celor mai bune locuri de divertisment ╚Öi petrecere a timpului liber din capital─â.

Pe l├óng─â produc╚Ťiile puse ├«n scen─â, cl─âdirea din Bulevardul Regina Elisabeta g─âzduie╚Öte produc╚Ťii ale tinerilor actori absolven╚Ťi UNATC, spectacole ale altor renumi╚Ťi produc─âtori, concerte, lans─âri de carte ╚Öi proiec╚Ťii de film, seminarii, congrese ╚Öi o multitudine de alte evenimente.

La parter, clădirea dispune de un restaurant elegant și o braserie cochetă, locuri deosebite pentru întâlnire și socializare.

ÔÇ×Cei ce aleg s─â petreac─â o seara ├«n lumea imaginat─â de Teatrul Elisabeta au parte de experien╚Ťe de neuitat. Te invit─âm s─â ne descoperi!ÔÇŁ – este ceea ce ne transmit actorii ╚Öi oamenii de cultur─â care ├«╚Öi desf─â╚Öoar─â activitatea aici.

Afl─â mai multe despre acest loc dedicat divertismentului de calitate aici ╚Öi r─âm├ói la curent cu toate evenimentele, exclusivit─â╚Ťile sau ofertele speciale.

Lesna & Teatrul Elisabeta au fost creatori de bucurie în campania care a adus zâmbete pe chipurile a 10 oameni iubitori de teatru, artă și frumos.

Surs─â fotografii: www.teatrulelisabeta.ro