Pensiunea Retezat este o oaz─â de lini╚Öte ╚Öi bucurie ├«n mijlocul naturii. Aflat─â ├«ntr-un cadru de poveste, ├«n satul Clopotiva, aproape de intrarea ├«n Parcul Na╚Ťional Retezat ╚Öi aproximativ la 18 km de ora╚Öul Ha╚Ťeg, Pensiunea Retezat ├«╚Öi prime╚Öte oaspe╚Ťii ├«n camere curate ╚Öi spa╚Ťioase, cu paturi confortabile, lenjerie impecabil─â, m├óncare gustoas─â ╚Öi cafea proasp─ât─â.

├Änconjurat─â de tabloul fermec─âtor al peisajului montan din sud-vestul Transilvaniei, loca╚Ťia reprezint─â punctul de plecare ├«n drume╚Ťii pe trasee de munte, biking, excursii de descoperire a istoriei ╚Öi tradi╚Ťiilor locului sau a m─ân─âstirilor ╚Öi bisericilor vechi din piatr─â. ╚Üara Ha╚Ťegului abund─â ├«n atrac╚Ťii turistice de toate felurile, de la rezerva╚Ťii naturale de o frumuse╚Ťe cople╚Öitoare, cet─â╚Ťi medievale, ruine antice ╚Öi p├ón─â la locuri marcate de legende cu dinozauri pitici ╚Öi creaturi nemuritoare. Merit─â cu prisosin╚Ť─â s─â fie descoperite. Po╚Ťi afla aici care sunt recomand─ârile pensiunii pentru activit─â╚Ťi ├«n zon─â.

Confortul camerelor, restaurantul cu preparate gustoase ╚Öi gr─âdina generoas─â, ├«n care te po╚Ťi plimba ├«n voie, reprezint─â motive suficiente pentru care s─â ├«╚Ťi dore╚Öti s─â fii oaspetele pensiunii. Este locul perfect pentru evadare din agita╚Ťia urban─â ╚Öi pentru re├«nc─ârcarea bateriilor.

ÔÇ×Dac─â ceea ce cau╚Ťi este un loc elegant unde s─â te bucuri de natura s─âlbatic─â a mun╚Ťilor, de aer proasp─ât, de m├óncare gustoas─â,┬á de cafea excelent─â ╚Öi de cur─â╚Ťenie irepro╚Öabil─â, te a╚Ötept─âm la Pensiunea Retezat!ÔÇŁ – este invita╚Ťia proprietarilor adresat─â tuturor celor care apreciaz─â bucuria experien╚Ťelor autentice, petrecute ├«n mijlocul naturii.

Viziteaz─â website-ul pensiunii pentru a fi la curent cu cele mai noi oferte de cazare ╚Öi de petrecere a timpului ├«n Mun╚Ťii Retezat.

Lesna & Pensiunea Retezat au fost creatori de bucurie în campania care a adus câștigătorului un sejur în valoare de 700 de euro.