Pensiunea Retezat este o oază de liniște și bucurie în mijlocul naturii. Aflată într-un cadru de poveste, în satul Clopotiva, aproape de intrarea în Parcul Național Retezat și aproximativ la 18 km de orașul Hațeg, Pensiunea Retezat își primește oaspeții în camere curate și spațioase, cu paturi confortabile, lenjerie impecabilă, mâncare gustoasă și cafea proaspătă.

Înconjurată de tabloul fermecător al peisajului montan din sud-vestul Transilvaniei, locația reprezintă punctul de plecare în drumeții pe trasee de munte, biking, excursii de descoperire a istoriei și tradițiilor locului sau a mănăstirilor și bisericilor vechi din piatră. Țara Hațegului abundă în atracții turistice de toate felurile, de la rezervații naturale de o frumusețe copleșitoare, cetăți medievale, ruine antice și până la locuri marcate de legende cu dinozauri pitici și creaturi nemuritoare. Merită cu prisosință să fie descoperite. Poți afla aici care sunt recomandările pensiunii pentru activități în zonă.

Confortul camerelor, restaurantul cu preparate gustoase și grădina generoasă, în care te poți plimba în voie, reprezintă motive suficiente pentru care să îți dorești să fii oaspetele pensiunii. Este locul perfect pentru evadare din agitația urbană și pentru reîncărcarea bateriilor.

„Dacă ceea ce cauți este un loc elegant unde să te bucuri de natura sălbatică a munților, de aer proaspăt, de mâncare gustoasă,  de cafea excelentă și de curățenie ireproșabilă, te așteptăm la Pensiunea Retezat!” – este invitația proprietarilor adresată tuturor celor care apreciază bucuria experiențelor autentice, petrecute în mijlocul naturii.

Vizitează website-ul pensiunii pentru a fi la curent cu cele mai noi oferte de cazare și de petrecere a timpului în Munții Retezat.

Lesna & Pensiunea Retezat au fost creatori de bucurie în campania care a adus câștigătorului un sejur în valoare de 700 de euro.