Set tocătoare Zeno

 

KUTT este compania românească de ustensile și accesorii home & kitchen care îți aduce bucurie în casă și bucătărie.

Fondată în anul 2016, cu capital integral românesc, KUTT a debutat pe piața internațională oferind o linie premium de ustensile pentru bucătărie. Încă de la început, întreaga activitate a companiei s-a ghidat după un set de valori care are la bază profesionalismul și respectul față de client.

Colecția de debut pe piața românească a inclus seria de cuțite KUTT și accesorii pentru ascuțit. De atunci, oferta companiei a evoluat în mod continuu, iar astăzi numără mai multe categorii de accesorii și obiecte home & kitchen, fabricate exclusiv în ateliere autohtone din România, din materiale naturale, înalt calitative: tocătoare din lemn, fețe de masă din bumbac, șorțuri și prosoape de bucătărie, genți din piele, ceramică manuală, obiecte decorative din lut, instrumente și accesorii din lemn de nuc sau fag.

„Viziunea KUTT reflectă dorința noastră de a promova un stil de viață sănătos și de a încuraja experiențele creative. În cei câțiva ani de activitate în domeniu, am construit în jurul brandului o comunitate de oameni pasionați de gătit, o comunitate frumoasă, aflată în continuă creștere. Suntem o echipă de tineri entuziaști care ne propunem să readucem în atenția oamenilor calitatea românească a produselor făcute la noi, oferindu-le obiecte cu poveste, obiecte frumoase, fabricate în ateliere mici, de cele mai multe ori manual și din materiale sustenabile.” , ne mărturisește fondatorul companiei.

Puteți descoperi povestea tuturor produselor KUTT aici. Secțiunea de blog a magazinului online vă oferă o serie de rețete culinare numai bune de creat bucurie în farfurie, dar și articole cu sfaturi și trucuri utile în bucătărie. Comunitatea KUTT vă așteaptă să vă alăturați bucuriei de a împărtăși și cu ceilalți experiențele voastre creative.

Lesna & KUTT au fost creatori de bucurie în campania care a adus câștigătorului un premiu în valoare de 2000 de euro.