Set toc─âtoare Zeno

 

KUTT este compania rom├óneasc─â de ustensile ╚Öi accesorii home & kitchen care ├«╚Ťi aduce bucurie ├«n cas─â ╚Öi buc─ât─ârie.

Fondat─â ├«n anul 2016, cu capital integral rom├ónesc, KUTT a debutat pe pia╚Ťa interna╚Ťional─â oferind o linie premium de ustensile pentru buc─ât─ârie. ├Änc─â de la ├«nceput, ├«ntreaga activitate a companiei s-a ghidat dup─â un set de valori care are la baz─â profesionalismul ╚Öi respectul fa╚Ť─â de client.

Colec╚Ťia de debut pe pia╚Ťa rom├óneasc─â a inclus seria de cu╚Ťite KUTT ╚Öi accesorii pentru ascu╚Ťit. De atunci, oferta companiei a evoluat ├«n mod continuu, iar ast─âzi num─âr─â mai multe categorii de accesorii ╚Öi obiecte home & kitchen, fabricate exclusiv ├«n ateliere autohtone din Rom├ónia, din materiale naturale, ├«nalt calitative: toc─âtoare din lemn, fe╚Ťe de mas─â din bumbac, ╚Öor╚Ťuri ╚Öi prosoape de buc─ât─ârie, gen╚Ťi din piele, ceramic─â manual─â, obiecte decorative din lut, instrumente ╚Öi accesorii din lemn de nuc sau fag.

ÔÇ×Viziunea KUTT reflect─â dorin╚Ťa noastr─â de a promova un stil de via╚Ť─â s─ân─âtos ╚Öi de a ├«ncuraja experien╚Ťele creative. ├Än cei c├ó╚Ťiva ani de activitate ├«n domeniu, am construit ├«n jurul brandului o comunitate de oameni pasiona╚Ťi de g─âtit, o comunitate frumoas─â, aflat─â ├«n continu─â cre╚Ötere. Suntem o echip─â de tineri entuzia╚Öti care ne propunem s─â readucem ├«n aten╚Ťia oamenilor calitatea rom├óneasc─â a produselor f─âcute la noi, oferindu-le obiecte cu poveste, obiecte frumoase, fabricate ├«n ateliere mici, de cele mai multe ori manual ╚Öi din materiale sustenabile.ÔÇŁ , ne m─ârturise╚Öte fondatorul companiei.

Pute╚Ťi descoperi povestea tuturor produselor KUTT aici. Sec╚Ťiunea de blog a magazinului online v─â ofer─â o serie de re╚Ťete culinare numai bune de creat bucurie ├«n farfurie, dar ╚Öi articole cu sfaturi ╚Öi trucuri utile ├«n buc─ât─ârie. Comunitatea KUTT v─â a╚Öteapt─â s─â v─â al─âtura╚Ťi bucuriei de a ├«mp─ârt─â╚Öi ╚Öi cu ceilal╚Ťi experien╚Ťele voastre creative.

Lesna & KUTT au fost creatori de bucurie în campania care a adus câștigătorului un premiu în valoare de 2000 de euro.