Transylvania Log Cabins este un loc cu totul special în care să petreceți câteva zile în tihna satelor din Transilvania, departe de zgomotul orașelor, dar cu tot confortul de care aveți nevoie.

 

Complexul de căsuțe din satul Peșteana, aflat la doar câțiva kilometri de orașul Hațeg, vă oferă o cazare altfel, cu totul diferită față de ce găsiți la pensiunile sau hotelurile obișnuite. În cadrul proprietății aveți la dispoziție mai multe căsuțe confortabile suspendate în copaci, pe platforme sau pe pământ, amenajate cu bun gust și plasate într-un decor rural autentic. La construirea căsuțelor s-a folosit în special lemn, iar de proiectarea lor și designul interior s-au ocupat chiar proprietarii complexului.

 

Localizate în preajma Munților Retezat, înconjurate de mult verde și beneficiind de lipsa poluării, căsuțele de la Transylvania Log Cabins reprezintă alegeri ideale pentru a petrece un weekend într-un decor cald și relaxant în zona rurală.

  

Povestea căsuțelor de la Peșteana pare desprinsă dintr-un film romantic. Proprietarii sunt doi tineri pe care destinul i-a adus împreună parcă special pentru a da naștere acestui proiect minunat la Peșteana. Transylvania Log Cabins este proiectul nostru de suflet pe care l-am început acum mai bine de cinci ani. Cabanele sunt construite pe proprietatea unde a crescut și copilărit Rareș. Eu (n.r. Gabriela) m-am născut în România, dar am crescut și trăit până acum câțiva ani în Irlanda. Rareș era profesor de surf în Uruguay și venea la Peșteana doar vara. Am decis să ne stabilim aici și să ne mutăm împreună.” 

 

Fiecare căsuță oferă intimitate și au toate dotările și facilitățile care să le asigure celor cazați aici o ședere plăcută, într-o atmosferă caldă. Oaspeții se pot delecta cu o cafea bună și pot petrece seri minunate la Șopru Cafe, cafeneaua cu circuit închis din interiorul complexului.

 

În zonă se află Biserica de piatră de la Densuș, Rezervația de Zimbri de la Slivuț-Hațeg, Parcul Național Retezat, Ulpia Traiana Sarmizegetusa sau Castelul Corvinilor. Județul Hunedoara oferă destule motive pentru explorare, de aceea puteți să vă prelungiți șederea la Transylvania Log Cabins pentru a avea timp să vedeți cât mai mult din toate acestea. 

 

Cum mai mereu locația este ocupată la capacitate maximă, este bine să faceți rezervarea din timp aici, pentru a fi siguri că vă puteți bucura de relaxare în acest loc cu totul special.

 

Transylvania Log Cabins și Lesna au creat bucurie în campania care a adus câștigătorului un sejur de 1000 de euro în paradisul verde de la Peșteana.

 

Sursă fotografii: Transylvania Log Cabins