Creatorii de bucurie Lesna & DeMâncare oferă 1 Mixer KitchenAid 4.3L, Model 95, Grenadine, în valoare totală de 500 €

Împreună cu prietenii noștri de la DeMâncare, vă oferim 1 Mixer KitchenAid 4.3L, Model 95, Grenadine, în valoare totală de 500 €, cu următoarele caracteristici:

 

  • 10 trepte de viteză, putere 275 W
  • viteză maximă de rotație 220/rpm
  • bol de mixare cu o capacitate de 4,3 L
  • include: scut anti-stropire, tel cu 6 fire din inox, paletă și cârlig din aluminiu cu strat antiadeziv din nylon
  • carcasă din zinc turnat, culoare grenadine

Perioada concursului este 02 – 09 Septembrie 2021. Câștigătorul va fi anunțat pe data de 10 Septembrie 2021.

Câștigătorii campaniei

  • Ungureanu Raluca Elena

KitchenAid este un brand american cu o tradiție de un secol în aparatura de uz casnic. Produsele reprezintă un mix de performanță profesională, calitate artizanală și design emblematic. Mixerul KitchenAid Model 95 este un instrument indispensabil, care se încadrează perfect în orice bucătărie, capabil fiind să îndeplinească cele mai dificile sarcini.

DeMâncare este proiectul Gretei, food blogger, illustrator și fotograf cunoscut, care inspiră prin sfaturi și rețete culinare o comunitate numeroasă și activă de pasionați de gătit. Despre DeMâncare puteți citi mai multe aici.

Verifică zilnic www.lesna.ro și află ce premii extraordinare am pregătit pentru tine! Înscrie-te și câștigă șanse infinite de bucurie: excursii în locații de vis, experiențe inedite și cadouri pentru toate vârstele. Oricine poate câștiga aceste premii importante, nu-ți refuza șansa de a fi chiar tu acela!