Creatorii de bucurie Lesna & Prăjiturela oferă 3 x Apple iPhone 12 Red, 64 GB, 5G, A14 Bionic, în valoare totală de 3000 €

iPhone este descris ca fiind cel mai puternic dispozitiv personal din lume. Telefoanele iPhone sunt fabricate folosind cele mai inovative tehnologii, pentru a rezista şi a-și menţine valoarea mai mult decât orice alte smartphone-uri.

Prăjiturela este, mai degrabă, un fenomen. Este universul colorat și plin de arome, însuflețit de Mihaela Sava, food blogger pasionat, un om cald, vesel, care iubește mâncarea și care împărtășește din bucuriile sale cu ceilalți. Despre Prăjiturela puteți citi mai multe aici.

CUM FUNCȚIONEAZĂ

Te înscrii GRATUIT în cursa pentru câștigarea PREMIULUI, urmând 3 pași simpli:

  1. Follow Instagram lesna.ro și prajiturela sau Like Facebook lesna.ro și prajiturela
  2. Tag 3 prieteni
  3. Completezi datele de contact mai sus

IMPORTANT

Dacă îți inviți și prietenii să participe, direct din pagina de înscriere, acumulezi mai multe șanse de câștig! Câștigătorul este ales aleatoriu, dintre toate înscrierile în concurs. Premiul ajunge la câștigător în 48 de ore de la confirmarea datelor de livrare.

Verifică zilnic www.lesna.ro și află ce premii extraordinare am pregătit pentru tine! Înscrie-te și câștigă șanse infinite de bucurie: excursii în locații de vis, experiențe inedite și cadouri pentru toate vârstele. Oricine poate câștiga aceste premii importante, nu-ți refuza șansa de a fi chiar tu acela!