Creatorii de bucurie Lesna & MooRA Design Inc. oferă 1 x Pachet de servicii proiectare design interior, în valoare totală de 2.000 €

MooRA Design Inc. oferă servicii complete de design interior. Lucrând în strânsă colaborare cu beneficiarii proiectelor de amenajare, specialiștii de la MooRa Design facilitează procesul de descoperire a propriilor gusturi și viziuni estetice, sprijinind luarea de decizii informate în crearea unor spații funcționale și frumoase. 

 

Descoperiți portofoliul de proiecte MooRa Design aici.

CUM FUNCȚIONEAZĂ

Te înscrii GRATUIT în cursa pentru câștigarea PREMIULUI, urmând 3 pași:

  1. Follow conturilor de Instagram @lesna.ro și @moora_design_inc SAU like paginilor de Facebook lesna.ro și MooRA Design Inc.
  2. Tag 3 prieteni în una dintre postările concursului de pe Instagram sau Facebook
  3. Completează datele de contact în formularul de mai sus

IMPORTANT

Dacă inviți și prietenii să participe, direct din pagina de înscriere, acumulezi mai multe șanse de câștig! Câștigătorul va fi ales aleatoriu, dintre toate înscrierile valide în concurs. Premiul va intra în posesia câștigătorului după validare.

Notă: Se consideră valide doar înscrierile în concurs care respectă toți cei 3 pași obligatorii descriși în secțiunea „Cum funcționează” de mai sus.

Verifică zilnic www.lesna.ro și află ce premii extraordinare am pregătit pentru tine! Înscrie-te și câștigă șanse infinite de bucurie: excursii în locații de vis, experiențe inedite și cadouri pentru toate vârstele. Oricine poate câștiga aceste premii importante, nu-ți refuza șansa de a fi chiar tu acela!