Creatorii de bucurie Lesna & Sânziana Negru & MiDo Maison Privée oferă oferă 1 x Telefon Apple iPhone 13, 5G, 128 GB, în valoare de 1.000 €

Nimic nu se compară cu Iphone. Este construit pentru utilizare îndelungată și își păstrează valoarea mai mult timp decât alte smartphone-uri. Super strălucitor, super colorat și super precis. iPhone 13 are încorporate camere extrem de avansate pentru poze cu adevărat reușite, iar autonomia ridicată a bateriei asigură până la 19 ore de redare video cu o singură încărcare.

Sânziana Negru a cucerit multe inimi și a stârnit admirație prin frumusețe, talent și implicare în numeroase proiecte care atrag atenția asupra problemelor de mediu. Foarte activă în mediul online, Sânziana are o comunitate frumoasă de oameni în jurul său, cu care împarte bucurii, gânduri și momente din viață.

 

Mai multe despre Sânziana și proiectele ei puteți citi aici.

CUM FUNCȚIONEAZĂ

Te înscrii GRATUIT în cursa pentru câștigarea PREMIULUI, urmând 3 pași simpli:

  1. Follow conturilor de Instagram @lesna.ro@sanziananegru,  @mido_privee
     SAU like/follow paginilor de Facebook lesna.ro@sanziana.negru@MiDo Maison Privée
  2. Tag 3 prieteni în una dintre postările concursului de pe Instagram sau Facebook
  3. Completează datele de contact în formularul de mai sus

IMPORTANT

Dacă îți inviți și prietenii să participe, direct din pagina de înscriere, acumulezi mai multe șanse de câștig! Câștigătorul este ales aleatoriu, dintre toate înscrierile în concurs. Premiul ajunge la câștigător în 48 de ore de la confirmarea datelor de livrare.

Verifică zilnic www.lesna.ro și află ce premii extraordinare am pregătit pentru tine! Înscrie-te și câștigă șanse infinite de bucurie: excursii în locații de vis, experiențe inedite și cadouri pentru toate vârstele. Oricine poate câștiga aceste premii importante, nu-ți refuza șansa de a fi chiar tu acela!