Creatorii de bucurie Lesna & MooRA Design Inc. oferă 1 x Pachet de servicii proiectare design interior, în valoare totală de 2.000 €

Împreună cu sponsorul MooRA Design Inc. oferim un Pachet de servicii proiectare design interior*, în valoare totală de 2.000 €, constând în:

 

  • Plan de decorare interioară pentru două camere
  • Consultanță de specialitate privind identificarea stilului personal de amenajare
  • Identificare nevoi de funcționalitate ale spațiului
  • Elaborare plan de amplasare a mobilierului
  • Dezvoltare proiect vizual și prezentare moodboard pentru redarea estetică a atmosferei din fiecare încăpere
  • Asistență specializată pentru întocmirea listei de cumprături și alegerea obiectelor pentru amenajare
  • Suport pe toată perioada implementării și a finalizării proiectului de amenajare

 

Atenție!

* Pachetul nu include realizarea lucrărilor de amenajare și dotarea cu mobilier sau obiecte decorative. Pachetul conține serviciile profesionale de proiectare și consultanță personalizată pentru realizarea planului de amenajare a două încăperi alese de câștigător. Pachetul va fi disponibil începând cu luna ianuarie 2022.

 

Perioada concursului este 20 – 27 noiembrie 2021. Câștigătorul va fi anunțat pe data de 29 noiembrie 2021. 

Câștigătorii campaniei

  • GHITESCU MARIA

MooRA Design Inc. oferă servicii complete de design interior. Lucrând în strânsă colaborare cu beneficiarii proiectelor de amenajare, specialiștii de la MooRa Design facilitează procesul de descoperire a propriilor gusturi și viziuni estetice, sprijinind luarea de decizii informate în crearea unor spații funcționale și frumoase. 

 

Descoperiți portofoliul de proiecte MooRa Design aici.

Verifică zilnic www.lesna.ro și află ce premii extraordinare am pregătit pentru tine! Înscrie-te și câștigă șanse infinite de bucurie: excursii în locații de vis, experiențe inedite și cadouri pentru toate vârstele. Oricine poate câștiga aceste premii importante, nu-ți refuza șansa de a fi chiar tu acela!