Creatorii de bucurie Lesna & Iulia Albu & IMALINZ oferă 1 x Telefon Apple iPhone 13, 5G, 128 GB, Midnight, în valoare totală de 1.000 €

Nimic nu se compară cu Iphone. Este construit pentru utilizare îndelungată și își păstrează valoarea mai mult timp decât alte smartphone-uri. Super strălucitor, super colorat și super precis. iPhone 13 are încorporate camere extrem de avansate pentru poze cu adevărat reușite, iar autonomia ridicată a bateriei asigură până la 19 ore de redare video cu o singură încărcare.

 

Fashion editor pentru publicații prestigioase, critic de modă, vedetă de televiziune și antreprenoare de succes, Iulia Albu este una dintre cele mai cunoscute persoane publice din România. Prezență constantă în lumea modei și a frumuseții, Iulia Albu se remarcă prin originalitate, franchețe, inteligență, curaj și o plăcută extravaganță.

Brandul IMALINZ a fost fondat între București – Londra – New York de Alinz în 2017, un brand de bijuterii atemporale pentru femeia modernă. Convingerea brandului este că bijuteriile sunt un real indicator al timpului, ceva pe care îl transmitem celor dragi și care ne rămâne mereu aproape de suflet.

 

Mai multe despre Iulia Albu aflați aici, iar brandul IMALINZ poate fi găsit aici.

CUM FUNCȚIONEAZĂ

Te înscrii GRATUIT în cursa pentru câștigarea PREMIULUI, urmând 3 pași:

  1. Follow conturilor de Instagram @lesna.ro, @iamiuliaalbu, @imalinzthebrand SAU like paginilor de Facebook lesna.ro, Iulia Albu, Imalinz
  2. Tag 3 prieteni în una dintre postările concursului de pe Instagram sau Facebook
  3. Completează datele de contact în formularul de mai sus

IMPORTANT

Dacă inviți și prietenii să participe, direct din pagina de înscriere, acumulezi mai multe șanse de câștig! Câștigătorul va fi ales aleatoriu, dintre toate înscrierile valide în concurs. Premiul va intra în posesia câștigătorului după validare.

Notă: Se consideră valide doar înscrierile în concurs care respectă toți cei 3 pași obligatorii descriși în secțiunea „Cum funcționează” de mai sus.

Verifică zilnic www.lesna.ro și află ce premii extraordinare am pregătit pentru tine! Înscrie-te și câștigă șanse infinite de bucurie: excursii în locații de vis, experiențe inedite și cadouri pentru toate vârstele. Oricine poate câștiga aceste premii importante, nu-ți refuza șansa de a fi chiar tu acela!