Creatorii de bucurie Lesna & Caz─âri ├«n Rom├ónia & LEON Hotel&SPA ofer─â 1 x Pachet SPA ╚Öi cazare pentru o zi, ├«n valoare total─â de 200 ÔéČ

Caz─âri ├«n Rom├ónia este locul ├«n care po╚Ťi descoperi cele mai bune locuri de cazare din Rom├ónia. Aici vei g─âsi hoteluri luxoase, pensiuni confortabile, cabane primitoare ╚Öi loca╚Ťii de vis de care ├«nc─â nu ai aflat. Acceseaz─â platforma Caz─âri ├«n Rom├ónia pentru a r─âsfoi o colec╚Ťie impresionant─â de locuri de cazare, destina╚Ťii de vizitat ╚Öi evenimente pe care s─â nu le ratezi ├«n Rom├ónia.

LEON Hotel & SPA se afl─â ├«n Arad, in apropierea r├óului Mure╚Ö, cu acces imediat la ╚Öoseaua principal─â ╚Öi la doar c├óteva minute de centrul ora╚Öului. Prin elemente de arhitectur─â, decor ╚Öi comfort, complexul reprezint─â alegerea excelent─â a celor care doresc s─â primeasc─â servicii de prim─â clas─â. Incluz├ónd o piscin─â spa╚Ťioas─â de peste 200 de metrii p─âtra╚Ťi, cu jacuzzi ╚Öi saun─â, centrul de Spa ofer─â servicii irepro╚Öabile de relaxare. Descoperi╚Ťi aici ├«ntreaga ofert─â a hotelului Leon.

CUM FUNCȚIONEAZĂ

Te înscrii GRATUIT în cursa pentru câștigarea PREMIULUI, urmând 3 pași simpli:

  1. Follow conturilor de Instagram @lesna.ro, @cazariinromania.ro, @leonhotelarad sau Facebook Lesna.ro,  Zburător prin România, Leon Hotel
  2. Tag 3 prieteni la una dintre postările concursului de pe oricare cont de Instagram sau Facebook (Lesna, Cazări în România, Hotel Leon)
  3. Completează datele de contact în formularul de mai sus

IMPORTANT

Dac─â invi╚Ťi ╚Öi prietenii s─â participe, direct din pagina de ├«nscriere, acumulezi mai multe ╚Öanse de c├ó╚Ötig!┬á

 

C├ó╚Ötig─âtorul este ales dintre toate ├«nscrierile ├«n concurs efectuate prin completarea formularului de campanie din platforma Lesna. Validarea c├ó╚Ötig─âtorului extras presupune verificarea ├«ndeplinirii tuturor condi╚Ťiilor de participare enumerate ├«n sec╚Ťiunea CUM FUNC╚ÜIONEAZ─é. Pentru validare, participan╚Ťii sunt ruga╚Ťi s─â p─âstreze un print-screen cu postarea ├«n care au etichetat cei 3 prieteni.

Verific─â zilnic www.lesna.ro ╚Öi afl─â ce premii extraordinare am preg─âtit pentru tine! ├Änscrie-te ╚Öi c├ó╚Ötig─â ╚Öanse infinite de bucurie: excursii ├«n loca╚Ťii de vis, experien╚Ťe inedite ╚Öi cadouri pentru toate v├órstele. Oricine poate c├ó╚Ötiga aceste premii importante, nu-╚Ťi refuza ╚Öansa de a fi chiar tu acela!