Creatorii de bucurie Lesna & Cazări în România & LEON Hotel&SPA oferă 1 x Pachet SPA și cazare pentru o zi, în valoare totală de 200 €

Împreună cu ambasadorul Cazări în România și sponsorul LEON Hotel&SPA oferim 1 x Pachet SPA și cazare pentru o zi, în valoare totală de 200 €

 

Pachetul include acces pentru o zi la centrul SPA al Hotelului LEON + o noapte de cazare și  reprezintă un cadou de 8 Martie pentru o doamnă sau domnișoară. Arată-i prețuire celei mai iubite femei din viața ta și oferă-i o zi de răsfăț la LEON Hotel&SPA.

 

Perioada concursului este 28 februarie – 06 martie 2022. Câștigătorul va fi anunțat în data de 08 martie 2022.

Câștigătorii campaniei

  • Ghita Georgiana-Alina

Cazări în România este locul în care poți descoperi cele mai bune locuri de cazare din România. Aici vei găsi hoteluri luxoase, pensiuni confortabile, cabane primitoare și locații de vis de care încă nu ai aflat. Accesează platforma Cazări în România pentru a răsfoi o colecție impresionantă de locuri de cazare, destinații de vizitat și evenimente pe care să nu le ratezi în România.

LEON Hotel & SPA se află în Arad, in apropierea râului Mureș, cu acces imediat la șoseaua principală și la doar câteva minute de centrul orașului. Prin elemente de arhitectură, decor și comfort, complexul reprezintă alegerea excelentă a celor care doresc să primească servicii de primă clasă. Incluzând o piscină spațioasă de peste 200 de metrii pătrați, cu jacuzzi și saună, centrul de Spa oferă servicii ireproșabile de relaxare. Descoperiți aici întreaga ofertă a hotelului Leon.

CUM FUNCȚIONEAZĂ

Te înscrii GRATUIT în cursa pentru câștigarea PREMIULUI, urmând 3 pași simpli:

  1. Follow conturilor de Instagram @lesna.ro, @cazariinromania.ro, @leonhotelarad sau Facebook Lesna.roZburător prin România, Leon Hotel
  2. Tag 3 prieteni la una dintre postările concursului de pe oricare cont de Instagram sau Facebook (Lesna, Cazări în România, Hotel Leon)
  3. Completează datele de contact în formularul de mai sus

IMPORTANT

Dacă inviți și prietenii să participe, direct din pagina de înscriere, acumulezi mai multe șanse de câștig! 

 

Câștigătorul este ales dintre toate înscrierile în concurs efectuate prin completarea formularului de campanie din platforma Lesna. Validarea câștigătorului extras presupune verificarea îndeplinirii tuturor condițiilor de participare enumerate în secțiunea CUM FUNCȚIONEAZĂ. Pentru validare, participanții sunt rugați să păstreze un print-screen cu postarea în care au etichetat cei 3 prieteni.

Verifică zilnic www.lesna.ro și află ce premii extraordinare am pregătit pentru tine! Înscrie-te și câștigă șanse infinite de bucurie: excursii în locații de vis, experiențe inedite și cadouri pentru toate vârstele. Oricine poate câștiga aceste premii importante, nu-ți refuza șansa de a fi chiar tu acela!