Creatorii de bucurie Lesna & DulceByAna & iCooking ofer─â 1 x Set de vase ╚Öi ustensile pentru pr─âjituri, ├«n valoare total─â de 200 ÔéČ

Atingerea perfec╚Ťiunii ├«n arta patiseriei ╚Öi a decor─ârii deserturilor nu este un lucru dificil pentru Ana-Maria. O demonstreaz─â din plin pr─âjiturile, torturile, checurile, brio╚Öele sau pralinele de ciocolat─â care ies din m├óinile sale. ├Än universul DulceByAna perfec╚Ťiunea ├«mbrac─â toate formele posibile: gust divin, aspect ispititor, prospe╚Ťime absolut─â a ingredientelor ╚Öi sute de re╚Ťete nemaipomenite.

iCooking este comunitatea pasiona╚Ťilor de g─âtit, este locul de ├«nt├ólnire ├«ntre cei c─ârora le place m├óncarea bun─â ╚Öi cei care iubesc buc─ât─âria ╚Öi nu au nicio re╚Ťinere ├«n a dezv─âlui din secretele acesteia. iCooking nu este ÔÇ×├«nc─â un blog culinarÔÇŁ, ci este mai degrab─â o revolu╚Ťie a gustului, un spa╚Ťiu virtual care ├«ncurajeaz─â creativitatea, originalitatea ╚Öi interac╚Ťiunea pozitiv─â ├«ntre membrii comunit─â╚Ťii.

Descoperi╚Ťi universul DulceByAna aici ╚Öi al─âtura╚Ťi-v─â comunit─â╚Ťii iCooking aici.┬á

CUM FUNCȚIONEAZĂ

Te înscrii GRATUIT în cursa pentru câștigarea PREMIULUI, urmând 3 pași simpli:

  1. Follow conturilor de Instagram @lesna.ro, @dulcebyana, @icooking.ro sau Facebook Lesna.ro,  DulceByAna, iCooking
  2. Tag 3 prieteni la una dintre post─ârile concursului de pe oricare cont de Instagram sau Facebook (Lesna, DulceByAna, iCooking)
  3. Completează datele de contact în formularul de mai sus

IMPORTANT

Dac─â invi╚Ťi ╚Öi prietenii s─â participe, direct din pagina de ├«nscriere, acumulezi mai multe ╚Öanse de c├ó╚Ötig!┬á

 

C├ó╚Ötig─âtorul este ales dintre toate ├«nscrierile ├«n concurs efectuate prin completarea formularului de campanie din platforma Lesna. Validarea c├ó╚Ötig─âtorului extras presupune verificarea ├«ndeplinirii tuturor condi╚Ťiilor de participare enumerate ├«n sec╚Ťiunea CUM FUNC╚ÜIONEAZ─é. Pentru validare, participan╚Ťii sunt ruga╚Ťi s─â p─âstreze un print-screen cu postarea ├«n care au etichetat cei 3 prieteni.

Verific─â zilnic www.lesna.ro ╚Öi afl─â ce premii extraordinare am preg─âtit pentru tine! ├Änscrie-te ╚Öi c├ó╚Ötig─â ╚Öanse infinite de bucurie: excursii ├«n loca╚Ťii de vis, experien╚Ťe inedite ╚Öi cadouri pentru toate v├órstele. Oricine poate c├ó╚Ötiga aceste premii importante, nu-╚Ťi refuza ╚Öansa de a fi chiar tu acela!