Creatorii de bucurie Lesna & DulceByAna & iCooking oferă 1 x Set de vase și ustensile pentru prăjituri, în valoare totală de 200 €

Atingerea perfecțiunii în arta patiseriei și a decorării deserturilor nu este un lucru dificil pentru Ana-Maria. O demonstrează din plin prăjiturile, torturile, checurile, brioșele sau pralinele de ciocolată care ies din mâinile sale. În universul DulceByAna perfecțiunea îmbracă toate formele posibile: gust divin, aspect ispititor, prospețime absolută a ingredientelor și sute de rețete nemaipomenite.

iCooking este comunitatea pasionaților de gătit, este locul de întâlnire între cei cărora le place mâncarea bună și cei care iubesc bucătăria și nu au nicio reținere în a dezvălui din secretele acesteia. iCooking nu este „încă un blog culinar”, ci este mai degrabă o revoluție a gustului, un spațiu virtual care încurajează creativitatea, originalitatea și interacțiunea pozitivă între membrii comunității.

Descoperiți universul DulceByAna aici și alăturați-vă comunității iCooking aici

CUM FUNCȚIONEAZĂ

Te înscrii GRATUIT în cursa pentru câștigarea PREMIULUI, urmând 3 pași simpli:

  1. Follow conturilor de Instagram @lesna.ro, @dulcebyana, @icooking.ro sau Facebook Lesna.roDulceByAna, iCooking
  2. Tag 3 prieteni la una dintre postările concursului de pe oricare cont de Instagram sau Facebook (Lesna, DulceByAna, iCooking)
  3. Completează datele de contact în formularul de mai sus

IMPORTANT

Dacă inviți și prietenii să participe, direct din pagina de înscriere, acumulezi mai multe șanse de câștig! 

 

Câștigătorul este ales dintre toate înscrierile în concurs efectuate prin completarea formularului de campanie din platforma Lesna. Validarea câștigătorului extras presupune verificarea îndeplinirii tuturor condițiilor de participare enumerate în secțiunea CUM FUNCȚIONEAZĂ. Pentru validare, participanții sunt rugați să păstreze un print-screen cu postarea în care au etichetat cei 3 prieteni.

Verifică zilnic www.lesna.ro și află ce premii extraordinare am pregătit pentru tine! Înscrie-te și câștigă șanse infinite de bucurie: excursii în locații de vis, experiențe inedite și cadouri pentru toate vârstele. Oricine poate câștiga aceste premii importante, nu-ți refuza șansa de a fi chiar tu acela!