Creatorii de bucurie Lesna & Cazări în România & Vila OHANA oferă 1 x Pachet cazare la Vila OHANA, Munții Făgăraș, în valoare totală de 800 €

Împreună cu ambasadorul Cazări în România și sponsorul Vila OHANA oferim 1 x Pachet cazare la Vila OHANA, Munții Făgăraș, în valoare totală de 800 €

 

Redescoperiți viața în tihnă și nuanțele primaverii în Munții Făgăraș, împreună cu prietenii sau familia, la vila Ohana! Pachetul include:

  • Cazare pentru un grup de prieteni sau familii în Vila OHANA (5 camere duble sau triple)
  • Acces la terenul de fotbal, masa de ping-pong, palete badminton, masa de poker și jocuri de societate
  • Salon de petreceri private cu sistem audio profesional inclus, kit karaoke, ecran Smart TV 4K
  • Living cu șemineu
  • Spațiu de joacă pentru copii

 

*Perioada de cazare va fi stabilită de câștigător direct cu proprietatea, în funcție de disponibilitatea locurilor libere.

 

Perioada concursului este 28 februarie – 06 martie 2022. Câștigătorul va fi anunțat în data de 08 martie 2022.

Câștigătorii campaniei

  • VLĂDULESCU MIHAELA

Cazări în România este locul în care poți descoperi cele mai bune locuri de cazare din România. Aici vei găsi hoteluri luxoase, pensiuni confortabile, cabane primitoare și locații de vis de care încă nu ai aflat. Accesează platforma Cazări în România pentru a răsfoi o colecție impresionantă de locuri de cazare, destinații de vizitat și evenimente pe care să nu le ratezi în România.

Vila OHANA este o pensiune de lux care oferă cazare în Viștișoara, Munții Făgăraș. Indiferent de anotimp, la pensiunea Ohana poți uita de tumultul urban și te poți relaxa pe terasă, în ciubărul cu apă încălzită și hidromasaj, în timp ce admiri priveliștea ce se deschide spre munte. Descoperă bunătățile de la cafeneaua pensiunii, precum și meniurile gourmet pentru o experiență completă. Găsești aici întreaga ofertă a pensiunii.

CUM FUNCȚIONEAZĂ

Te înscrii GRATUIT în cursa pentru câștigarea PREMIULUI, urmând 3 pași simpli:

  1. Follow conturilor de Instagram @lesna.ro, @cazariinromania.ro, @ohana.vistisoara sau Facebook Lesna.roZburător prin România, Vila Ohana
  2. Tag 3 prieteni la una dintre postările concursului de pe oricare cont de Instagram sau Facebook (Lesna, Cazări în România, Vila OHANA)
  3. Completează datele de contact în formularul de mai sus

IMPORTANT

Dacă inviți și prietenii să participe, direct din pagina de înscriere, acumulezi mai multe șanse de câștig! 

 

Câștigătorul este ales dintre toate înscrierile în concurs efectuate prin completarea formularului de campanie din platforma Lesna. Validarea câștigătorului extras presupune verificarea îndeplinirii tuturor condițiilor de participare enumerate în secțiunea CUM FUNCȚIONEAZĂ. Pentru validare, participanții sunt rugați să păstreze un print-screen cu postarea în care au etichetat cei 3 prieteni.

Verifică zilnic www.lesna.ro și află ce premii extraordinare am pregătit pentru tine! Înscrie-te și câștigă șanse infinite de bucurie: excursii în locații de vis, experiențe inedite și cadouri pentru toate vârstele. Oricine poate câștiga aceste premii importante, nu-ți refuza șansa de a fi chiar tu acela!