Creatorii de bucurie Lesna & Cazări în România & Vila OHANA oferă 1 x Pachet cazare la Vila OHANA, Munții Făgăraș, în valoare totală de 800 €

Cazări în România este locul în care poți descoperi cele mai bune locuri de cazare din România. Aici vei găsi hoteluri luxoase, pensiuni confortabile, cabane primitoare și locații de vis de care încă nu ai aflat. Accesează platforma Cazări în România pentru a răsfoi o colecție impresionantă de locuri de cazare, destinații de vizitat și evenimente pe care să nu le ratezi în România.

Vila OHANA este o pensiune de lux care oferă cazare în Viștișoara, Munții Făgăraș. Indiferent de anotimp, la pensiunea Ohana poți uita de tumultul urban și te poți relaxa pe terasă, în ciubărul cu apă încălzită și hidromasaj, în timp ce admiri priveliștea ce se deschide spre munte. Descoperă bunătățile de la cafeneaua pensiunii, precum și meniurile gourmet pentru o experiență completă. Găsești aici întreaga ofertă a pensiunii.

CUM FUNCȚIONEAZĂ

Te înscrii GRATUIT în cursa pentru câștigarea PREMIULUI, urmând 3 pași simpli:

  1. Follow conturilor de Instagram @lesna.ro, @cazariinromania.ro, @ohana.vistisoara sau Facebook Lesna.roZburător prin România, Vila Ohana
  2. Tag 3 prieteni la una dintre postările concursului de pe oricare cont de Instagram sau Facebook (Lesna, Cazări în România, Vila OHANA)
  3. Completează datele de contact în formularul de mai sus

IMPORTANT

Dacă inviți și prietenii să participe, direct din pagina de înscriere, acumulezi mai multe șanse de câștig! 

 

Câștigătorul este ales dintre toate înscrierile în concurs efectuate prin completarea formularului de campanie din platforma Lesna. Validarea câștigătorului extras presupune verificarea îndeplinirii tuturor condițiilor de participare enumerate în secțiunea CUM FUNCȚIONEAZĂ. Pentru validare, participanții sunt rugați să păstreze un print-screen cu postarea în care au etichetat cei 3 prieteni.

Verifică zilnic www.lesna.ro și află ce premii extraordinare am pregătit pentru tine! Înscrie-te și câștigă șanse infinite de bucurie: excursii în locații de vis, experiențe inedite și cadouri pentru toate vârstele. Oricine poate câștiga aceste premii importante, nu-ți refuza șansa de a fi chiar tu acela!