Creatorii de bucurie Lesna & Ana Morodan & IMALINZ oferă 1 x Frigider Gorenje ORB153R, bordo, în valoare totală de 1.000 €

„Life Simplified” este filozofia care stă la baza tehnologiei inteligente și a designului sofisticat încorporat în toate produsele Gorenje. Colecția retro de frigidere Gorenje se distinge prin aspectul vintage și culorile îndrăznețe. Ca element de design, frigiderul Gorenje ORB153R se integrează cu ușurință oriunde. Poate în bucătăria ta romantică. Sau în cuibul tău urban șic. Sau chiar în loft-ul tău funky.

Proclamată „Contesa internetului”, Ana Morodan este influencer, blogger, antreprenor de succes, dar și o prezență carismatică, ce nu trece neobservată. Personalitatea efervescentă, independența, umorul și spontaneitate sa atrag toate privirile și stârnesc simpatii puternice. Ana Morodan este ea însăși un spectacol încântător.

Brandul IMALINZ a fost fondat între București – Londra – New York de Alinz în 2017, un brand de bijuterii atemporale pentru femeia modernă. Convingerea brandului este că bijuteriile sunt un real indicator al timpului, ceva pe care îl transmitem celor dragi și care ne rămâne mereu aproape de suflet.

Mai multe despre Ana Morodan și proiectele ei puteți citi aici, iar brandul IMALINZ poate fi găsit aici.

CUM FUNCȚIONEAZĂ

Te înscrii GRATUIT în cursa pentru câștigarea PREMIULUI, urmând 3 pași:

  1. Follow conturilor de Instagram @lesna.ro, @imalinzthebrand, @anamorodan SAU like paginilor de Facebook lesna.ro, Imalinz, Morodan 
  2. Tag 3 prieteni în una dintre postările concursului de pe Instagram sau Facebook
  3. Completează datele de contact în formularul de mai sus

IMPORTANT

Dacă inviți și prietenii să participe, direct din pagina de înscriere, acumulezi mai multe șanse de câștig! Câștigătorul va fi ales aleatoriu, dintre toate înscrierile valide în concurs. Premiul va intra în posesia câștigătorului după validare.

Notă: Se consideră valide doar înscrierile în concurs care respectă toți cei 3 pași obligatorii descriși în secțiunea „Cum funcționează” de mai sus.

Verifică zilnic www.lesna.ro și află ce premii extraordinare am pregătit pentru tine! Înscrie-te și câștigă șanse infinite de bucurie: excursii în locații de vis, experiențe inedite și cadouri pentru toate vârstele. Oricine poate câștiga aceste premii importante, nu-ți refuza șansa de a fi chiar tu acela!