Creatorii de bucurie Lesna & Ana Morodan & IMALINZ oferă 1 x Frigider Gorenje Life Simplified, bordo, în valoare de 1.000 €

Împreună cu prietenii noștri Ana Morodan și IMALINZ oferim un Frigider Gorenje Life Simplified, bordo, în valoare de 1.000 €, cu următoarele specificații:

 

  • Rafturi SimpleSlide, iluminare interioară LED, sertar FreshZone, sertar MultiBox, Coon’n’Fresh
  • Volum net total 254 l; volum net frigider 229; volum net congelator 25 l
  • Clasă eficiență energetică E; clasă emisie zgomot C; clasă climatică SN, N, ST, T
  • Dimensiuni 60 x 66.9 x 154 (L x A x I cm)
  • Model: Gorenje ORB153R
  • Control temperatura prin termostat mecanic, sistem de răcire static
  • Culoare bordo, aspect retro, o singură ușă

Perioada concursului este 24 – 31 Octombrie 2021. Câștigătorul va fi anunțat pe data de 01 Noiembrie 2021.

Câștigătorii campaniei

  • Constantin Marioara

„Life Simplified” este filozofia care stă la baza tehnologiei inteligente și a designului sofisticat încorporat în toate produsele Gorenje. Colecția retro de frigidere Gorenje se distinge prin aspectul vintage și culorile îndrăznețe. Ca element de design, frigiderul Gorenje ORB153R se integrează cu ușurință oriunde. Poate în bucătăria ta romantică. Sau în cuibul tău urban șic. Sau chiar în loft-ul tău funky.

Ana Morodan celebritate, antreprenor și contesă digitală este unul din primele personaje care și-au construit marca personală în online, transformând-o apoi în locomotivă de imagine pentru business-urile ei.
Contesa este printre foarte puținii «internet famous » care au reușit să își convertească celebritatea digitală în vedetă de televiziune.

Conceptele de business, imagine personală și de conținut pe care le-a adus pe piață (de la primul reality-show online « de birou », The Moffice, până la prima petrecere anuală dedicată unei singure mărci personale, MAP, conceptul de « aristocrație autointitulată », spațiile socratice CERC, magazinul de lifestyle personal sau colecțiile de « despărțire stridentă »), arată un ambitus de viziune remarcabil și un curaj de admirat.

Brandul IMALINZ a fost fondat între București – Londra – New York de Alinz în 2017, un brand de bijuterii atemporale pentru femeia modernă. Convingerea brandului este că bijuteriile sunt un real indicator al timpului, ceva pe care îl transmitem celor dragi și care ne rămâne mereu aproape de suflet.

Mai multe despre Ana Morodan și proiectele ei puteți citi aici, iar brandul IMALINZ poate fi găsit aici.

Verifică zilnic www.lesna.ro și află ce premii extraordinare am pregătit pentru tine! Înscrie-te și câștigă șanse infinite de bucurie: excursii în locații de vis, experiențe inedite și cadouri pentru toate vârstele. Oricine poate câștiga aceste premii importante, nu-ți refuza șansa de a fi chiar tu acela!