Creatorii de bucurie Lesna & Sânziana Negru oferă 1 x Apple MacBook Air 13-inch, Space Grey, în valoare totală de 1.000 €

Ce face un Mac să fie Mac? Cele mai noi tehnologii, performanțele incredibile, designul uimitor și cea mai completă experiență oferită utilizatorului. 

 

Sânziana Negru a cucerit multe inimi și a stârnit admirație prin frumusețe, talent și implicare în numeroase proiecte care atrag atenția asupra problemelor de mediu. Foarte activă în mediul online, Sânziana are o comunitate frumoasă de oameni în jurul său, cu care împarte bucurii, gânduri și momente din viață.

 

Mai multe despre Sânziana și proiectele ei puteți citi aici.

CUM FUNCȚIONEAZĂ

Te înscrii GRATUIT în cursa pentru câștigarea PREMIULUI, urmând 3 pași simpli:

  1. Follow sau Like contului Lesna (Instagram @lesna.ro, Facebook lesna.ro) și Follow sau Like contului Sânzianei Negru (Instagram @sanziananegru, Facebook @sanziana.negru
  2. Tag 3 prieteni în una dintre postările concursului de pe Instagram sau Facebook
  3. Completează datele de contact în formularul de mai sus

IMPORTANT

Dacă inviți și prietenii să participe, direct din pagina de înscriere, acumulezi mai multe șanse de câștig! Câștigătorul va fi ales aleatoriu, dintre toate înscrierile valide în concurs. Premiul va intra în posesia câștigătorului după validare.

Notă: Se consideră valide doar înscrierile în concurs care respectă toți cei 3 pași obligatorii descriși în secțiunea „Cum funcționează” de mai sus.

Verifică zilnic www.lesna.ro și află ce premii extraordinare am pregătit pentru tine! Înscrie-te și câștigă șanse infinite de bucurie: excursii în locații de vis, experiențe inedite și cadouri pentru toate vârstele. Oricine poate câștiga aceste premii importante, nu-ți refuza șansa de a fi chiar tu acela!