Creatorii de bucurie Lesna & Epson România oferă 1 x proiector Epson EpiqVision CO-FH02 în valoare de 800 €

Compact și ușor, proiectorul home cinema Epson poate fi mutat fără probleme dintr-o încăpere în alta, iar crearea unei experiențe pe ecran mare acasă devine simplul de realizat.

Casa ta prinde viață și se transformă în scena principală pentru filmele și serialele tale preferate, cu o imagine clară și vibrantă, până la impresionanta dimensiune de 391 de inci. Aduni gașca de prieteni sau reunești familia în fața ecranului proiectat, pentru a te bucura de momente memorabile

Descoperă aici toată gama de proiectoare Epson și aici toate produsele Epson care te vor ajuta să-ți pui creativitatea în valoare.

 

Prăjiturela este, mai degrabă, un fenomen. Este universul colorat și plin de arome, însuflețit de Mihaela Sava, food blogger pasionat, un om cald, vesel, care iubește mâncarea și care împărtășește din bucuriile sale cu ceilalți. Despre Prăjiturela puteți citi mai multe aici.

CUM FUNCȚIONEAZĂ

Te înscrii GRATUIT în cursa pentru câștigarea PREMIULUI, urmând 3 pași:

  1. Follow pe Instagramlesna.ro, epson_romania  și prajiturela;
  2. Tag 3 prieteni în una dintre postările concursului de pe Instagram lesna.ro sau prajiturela;
  3. Completează datele tale de contact pe site-ul lesna.ro

IMPORTANT

Dacă inviți și prietenii să participe, direct din pagina de înscriere, acumulezi mai multe șanse de câștig! Câștigătorul va fi ales aleatoriu, dintre toate înscrierile valide în concurs. Premiul va intra în posesia câștigătorului după validare.

Câștigătorul este ales dintre toate înscrierile în concurs efectuate prin completarea formularului de campanie din platforma Lesna. Validarea câștigătorului extras presupune verificarea îndeplinirii tuturor condițiilor de participare enumerate în secțiunea CUM FUNCȚIONEAZĂ. Pentru validare, participanții sunt rugați să păstreze un print-screen cu postarea în care au etichetat cei 3 prieteni.

Verifică zilnic www.lesna.ro și află ce premii extraordinare am pregătit pentru tine! Înscrie-te și câștigă șanse infinite de bucurie: excursii în locații de vis, experiențe inedite și cadouri pentru toate vârstele. Oricine poate câștiga aceste premii importante, nu-ți refuza șansa de a fi chiar tu acela!