Creatorii de bucurie Lesna x Pensiunea Retezat x Andrei Gâlceavă x Laura Chiriac oferă 2 x pachete de experiență locală în Retezat, în valoare de 2000 €

Împreună cu sponsorii Pensiunea Retezat, Andrei Gâlceavă și ambasadorul Laura Chiriac,  oferim ca premiu  2 x pachete de experiență locală în Retezat, în valoare de 2000 €

 

Fiecare pachet include:

  • 1x Sejur la Pensiunea Retezat pentru 2 persoane

                                      – 2 nopți de cazare

  • 1 x Experiență Private Chef by Andrei Gâlceavă pe toată perioada sejurului 
  • 1 x Selecție de vinuri by Laura Chiriac
  • 1 x Experiență Off-Road în Parcul Național Retezat by W.I.T.G.W

Cele două pachete de experiență sunt pentru doi câștigători care pot veni însoțiți de câte o persoană.

Pachetele pot fi rezervate de câștigători în perioada februarie– martie 2023, în funcție de disponibilitățile pensiunii.

 

Perioada concursului este 10 – 27 Ianuarie 2023. Câștigătorii vor fi anunțați în data de 30 Ianuarie 2023.

Câștigătorii campaniei

  • Birgaoanu Valentina

  • Chiriță Adriana Violeta

Andrei Gâlceavă este bucătar profesionist, cu o experiență de peste 15 ani în domeniul culinar. Pasiunea pentru bucătărie a moștenit-o din familie, iar cunoștințele și tehnica și le-a perfecționat în anii de studiu la Paris, unde a urmat École Grégoire-Ferrandi – The French School of Culinary Arts. 

De a lungul timpului, a avut numeroase colaborări în calitate de Chef cu Chéz Papa Paris, Bistrot du Port, Café de Paris, Muse Bistrot, Chocolat, Le Consul, Beca’s Kitchen, Best Western Stil, Winesquare. 

„Toți oamenii cu care am interacționat m-au învățat atât de multe despre viață. M-au învățat despre cât de important este să lucrezi din greu și cu umilință. Mi-au arătat ce înseamnă respectul și cum trebuie să îi tratăm pe cei din jurul nostru. M-au învățat despre cât de important este să descoperi legătura dintre hrană, cultură și comunitate.” Andrei Gâlceavă

Descoperă mai multe despre Andrei Gâlceavă și munca lui aici.

 

Aflată în Parcul Național Retezat, Pensiunea Retezat este locul perfect pentru deconectare și reîncărcare a bateriilor. Pe lângă atmosfera caldă și primitoare, pensiunea oferă toate condițiile pentru o ședere plăcută și relaxantă în mijlocul naturii. Află mai multe despre Pensiunea Retezat aici.

 

Laura Chiriac iubește vinul și mâncarea, dar mai ales dinamica dintre acestea, explorând zi de zi asocierile culinare. A început să studieze vinul în 2019, moment în care a prins contur și pasiunea pentru gastronomie. Laura face și pahare de vin din sticlă reciclată, proiect născut tot din iubirea pentru vin și dorința de a contribui la un prezent sustenabil.

Descoperă mai multe despre Laura Chiriac și munca ei aici.

CUM FUNCȚIONEAZĂ:

Te înscrii GRATUIT în cursa pentru câștigarea PREMIULUI, urmând 3 pași simpli:

  1. Follow conturilor de Instagram lesna.ro, Andrei Gâlceavă, pensiunearetezat și laurachirriac 
  2. Tag 3 prieteni la una dintre postările concursului de pe oricare cont de Instagram 
  3. Completează datele de contact în formularul de mai sus

 

IMPORTANT

Dacă inviți și prietenii să participe, direct din pagina de înscriere, acumulezi mai multe șanse de câștig! Câștigătorul va fi ales aleatoriu, dintre toate înscrierile valide în concurs. Premiul va intra în posesia câștigătorului după validare.

Câștigătorul este ales dintre toate înscrierile în concurs efectuate prin completarea formularului de campanie din platforma Lesna. Validarea câștigătorului extras presupune verificarea îndeplinirii tuturor condițiilor de participare enumerate în secțiunea CUM FUNCȚIONEAZĂ. Pentru validare, participanții sunt rugați să păstreze un print-screen cu postarea în care au etichetat cei 3 prieteni.

Notă: Se consideră valide doar înscrierile în concurs care respectă toți cei 3 pași obligatorii descriși în secțiunea „Cum funcționează” de mai sus.

Verifică zilnic www.lesna.ro și află ce premii extraordinare am pregătit pentru tine! Înscrie-te și câștigă șanse infinite de bucurie: excursii în locații de vis, experiențe inedite și cadouri pentru toate vârstele. Oricine poate câștiga aceste premii importante, nu-ți refuza șansa de a fi chiar tu acela!