Creatorii de bucurie Lesna & Atelier.Lignum oferă 1 x Măsuță de cafea din lemn masiv, în valoare de 300 €

Atelier.Lignum este un atelier de tâmplărie românesc, un loc în care se șlefuiește povestea lemnului, protagonistul principal al acestui meșteșugi. Atelier.Lignum pune în valoare frumusețea și noblețea lemnului în fiecare piesă de mobilier creată, astfel încât o parte din natură va însufleți spațiul și va încălzi atmosfera casei.

 

Descoperiți portofoliul Atelier.Lignum aici.

CUM FUNCȚIONEAZĂ

Te înscrii GRATUIT în cursa pentru câștigarea PREMIULUI, urmând 3 pași simpli:

  1. Follow conturilor de Instagram @lesna.ro@atelier.lignum sau Facebook Lesna.ro și Atelier.Lignum
  2. Tag 3 prieteni în una dintre postările concursului de pe Instagram sau Facebook
  3. Completează datele de contact în formularul de mai sus

IMPORTANT

Dacă inviți și prietenii să participe, direct din pagina de înscriere, acumulezi mai multe șanse de câștig! Câștigătorul va fi ales aleatoriu, dintre toate înscrierile valide în concurs. Premiul va intra în posesia câștigătorului după validare.

Notă: Se consideră valide doar înscrierile în concurs care respectă toți cei 3 pași obligatorii descriși în secțiunea „Cum funcționează” de mai sus. Câștigătorul are obligația de a dovedi respectarea condiției privind etichetarea celor 3 prieteni, trimițând o captură de ecran a comentariului respectiv.

Verifică zilnic www.lesna.ro și află ce premii extraordinare am pregătit pentru tine! Înscrie-te și câștigă șanse infinite de bucurie: excursii în locații de vis, experiențe inedite și cadouri pentru toate vârstele. Oricine poate câștiga aceste premii importante, nu-ți refuza șansa de a fi chiar tu acela!