Creatorii de bucurie Lesna & Hai La Saivan Bio Retreat & Farm oferă 1 x Weekend în Bucovina, în valoare de 350 €

Împreună cu sponsorul Hai La Saivan Bio Retreat & Farm oferim 1 x Weekend în Bucovina, în perioada februarie – aprilie 2022. Pachetul include:

 

  • Cazare 2 nopți în Casa Mică Hai La Saivan Bio Retreat & Farm
  • Mic dejun
  • O activitate la alegere – picnic în pădure, curs de gătit sau o excursie până la Moara Dracului

 

*Pachetul Weekend în Bucovina este pentru două persoane și poate fi rezervat de câștigător în perioada februarie – aprilie 2022, în funcție de disponibilitățile unității de cazare.

 

Perioada concursului este 02  – 10 februarie 2022. Câștigătorul va fi anunțat în data de 12 februarie 2022.

Câștigătorii campaniei

  • Ciubotaru Iuliana Larisa

Hai la Saivan Bio Retreat & Farm este o gospodărie tradițională bucovineană amplasată pe dealul Hasnas, între satele Vama și Prisaca Dornei, oferind o priveliște extraordinară spre valea Moldovei și culmile Munților Rarău.

 

Complexul agroturistic este format din trei case de lemn vechi de 100 de ani, strămutate din satele din zonă. Deși casele respectă arhitectura veche, tradițională, interioarele au un touch modern și oferă tot confortul specific unui retreat. 

 

Oaspeții se pot bucura de liniște, aer curat și mâncare sănătoasă gătită de bunica Lili, chef de meserie și Maricica, cealaltă bucătăreasă iscusită. Ingredientele provin în mare parte de la ferma bunicului Vistic. Pentru o experiență autentică, bucovineană, oaspeții pot lua parte la diferite activități specifice satelor de munte, în funcție de sezon: cules de ciuperci, zmeură, alune sau fragi, plimbări cu sania trasă de cal, picnic, lecții de gătit, tur al mănăstirilor, plimbări pe trasee de munte și pot beneficia de oferte speciale la pârtia de ski din apropiere.

 

Accesul până la proprietate este mai dificil, fiind asigurat printr-un serviciu de pick-up din partea gazdelor.

 

Descoperiți aici tot ce oferă Hai la Saivan.

CUM FUNCȚIONEAZĂ

Te înscrii GRATUIT în cursa pentru câștigarea PREMIULUI, urmând 3 pași simpli:

  1. Follow conturilor de Instagram @lesna.ro, @hailasaivan 
  2. Tag 3 prieteni la una dintre postările concursului de pe oricare cont de Instagram (Lesna sau Hai La Saivan)
  3. Completează datele de contact în formularul de mai sus

 

IMPORTANT

Dacă inviți și prietenii să participe, direct din pagina de înscriere, acumulezi mai multe șanse de câștig! 

 

Câștigătorul este ales dintre toate înscrierile în concurs efectuate prin completarea formularului de campanie din platforma Lesna. Validarea câștigătorului extras presupune verificarea îndeplinirii tuturor condițiilor de participare enumerate în secțiunea CUM FUNCȚIONEAZĂ. Pentru validare, participanții sunt rugați să păstreze un print-screen cu postarea în care au etichetat cei 3 prieteni.

Verifică zilnic www.lesna.ro și află ce premii extraordinare am pregătit pentru tine! Înscrie-te și câștigă șanse infinite de bucurie: excursii în locații de vis, experiențe inedite și cadouri pentru toate vârstele. Oricine poate câștiga aceste premii importante, nu-ți refuza șansa de a fi chiar tu acela!