Creatorii de bucurie Lesna & Prăjiturela & Casa Ora oferă 1 x Set 9 piese din ceramică handmade, în valoare totală de 300 €

Prăjiturela este, mai degrabă, un fenomen. Este universul colorat și plin de arome, însuflețit de Mihaela Sava, food blogger pasionat, un om cald, vesel, care iubește mâncarea și care împărtășește din bucuriile sale cu ceilalți. 

Casa Ora este o formă de interpretare contemporană a unui vechi meșteșug. Filozofia brandului se concentrează în jurul ideilor de simplitate, longevitate și continuitate. Piesele ceramice Casa Ora se nasc pe roata olarului, din pământ și apă, într-un cerc repetitiv al creației, acompaniat de balada infinită a focului. 

 

Continuând elemente vechi din tradiția populară a olăritului, Casa Ora produce într-un atelier românesc piese de ceramică utilitară cu design atemporal, minimalist, din materiale naturale. Fiecare produs este realizat de către un artist ceramic, urmând un proces complex, ce se întinde pe durata mai multor zile.

 

Ceramica Casa Ora se caracterizează prin elemente decorative handmade, combinate cu simplitatea funcțională. Nu veți găsi două piese perfect identice, dar tocmai această unicitate specifică obiectelor create manual este esența frumuseții Casa Ora.

 

Descoperiți Casa Ora aici.

Aflați mai multe despre Prăjiturela aici.

CUM FUNCȚIONEAZĂ

Te înscrii GRATUIT în cursa pentru câștigarea PREMIULUI, urmând 3 pași simpli:

  1. Follow conturilor de Instagram @lesna.ro, @prajiturela @casaora.ro sau Facebook Lesna.ro  Prajiturela și Casa Ora
  2. Tag 3 prieteni la una dintre postările concursului de pe oricare cont de Instagram sau Facebook (Lesna, Prajiturela, Casa Ora)
  3. Completează datele de contact în formularul de mai sus

IMPORTANT

Dacă inviți și prietenii să participe, direct din pagina de înscriere, acumulezi mai multe șanse de câștig! 

 

Câștigătorul este ales dintre toate înscrierile în concurs efectuate prin completarea formularului de campanie din platforma Lesna. Validarea câștigătorului extras presupune verificarea îndeplinirii tuturor condițiilor de participare enumerate în secțiunea CUM FUNCȚIONEAZĂ. Pentru validare, participanții sunt rugați să păstreze un print-screen cu postarea în care au etichetat cei 3 prieteni.

Verifică zilnic www.lesna.ro și află ce premii extraordinare am pregătit pentru tine! Înscrie-te și câștigă șanse infinite de bucurie: excursii în locații de vis, experiențe inedite și cadouri pentru toate vârstele. Oricine poate câștiga aceste premii importante, nu-ți refuza șansa de a fi chiar tu acela!