Creatorii de bucurie Lesna & Cristina Georgescu oferă 3 x Planuri de nutriție și antrenament, în valoare totală de 500 €

Împreună cu sponsorul Cristina Georgescu oferim 3 x Planuri de nutriție și antrenament în valoare totală de 500 €. 

 

Planul nutrițional este pentru o lună și cuprinde:

✔️meniurile zilnice personalizate și atent echilibrate macro și micronutrițional în funcție de obiectivul dietei, tipul somatic, preferințele culinare și programul clientului 

✔️ antrenamentele – antrenamente care se fac acasă – personalizate în funcție de obiectiv, astfel încât să ajungem la imaginea corporală dorită

 

Câștigătorii vor învăța bazele alimentației sănătoase și echilibrate și vor primi sprijin pentru atingerea obiectivului dorit (scădere în greutate, reducere țesut adipos, creștere în masă musculară, menținerea greutății corporale cu scăderea concomitentă a procentului de grăsime corporală, reducerea celulitei, etc).

 

Perioada concursului este 18 – 27 februarie 2022. Câștigătorii vor fi anunțați în data de 01 martie 2022.

Câștigătorii campaniei

  • Leontina Dudau

  • Gruescu Mariana

  • Adina Irimioiu

Cristina Georgescu este tehnician nutriționist și antrenor personal acreditat de Federația Internațională de Culturism și Fitness. aflați mai multe despre activitatea Cristinei Georgescui aici.

CUM FUNCȚIONEAZĂ

Te înscrii GRATUIT în cursa pentru câștigarea PREMIULUI, urmând 3 pași simpli:

  1. Follow conturilor de Instagram @lesna.ro, @cris_georgescu sau Facebook Lesna.ro  și cris_georgescu
  2. Tag 3 prieteni la una dintre postările concursului de pe oricare cont de Instagram sau Facebook (Lesna, Cristina Georgescu)
  3. Completează datele de contact în formularul de mai sus

IMPORTANT

Dacă inviți și prietenii să participe, direct din pagina de înscriere, acumulezi mai multe șanse de câștig! 

 

Câștigătorii sunt aleși dintre toate înscrierile în concurs efectuate prin completarea formularului de campanie din platforma Lesna. Validarea câștigătorilor extrași presupune verificarea îndeplinirii tuturor condițiilor de participare enumerate în secțiunea CUM FUNCȚIONEAZĂ. Pentru validare, participanții sunt rugați să păstreze un print-screen cu postarea în care au etichetat cei 3 prieteni.

Verifică zilnic www.lesna.ro și află ce premii extraordinare am pregătit pentru tine! Înscrie-te și câștigă șanse infinite de bucurie: excursii în locații de vis, experiențe inedite și cadouri pentru toate vârstele. Oricine poate câștiga aceste premii importante, nu-ți refuza șansa de a fi chiar tu acela!