Creatorii de bucurie Lesna x Casa Domestic x Ioana Preda oferă 1 x sejur 2 nopți în Casa Domestic, Țara Făgărașului, în valoare de 400 €

Casa Domestic se află la jumătatea distanței dintre Sibiu și Brașov, în satul Viștea de Sus. Situată în zona rurală a Țării Făgărașului, Casa Domestic oferă un concept unic de petrecere a timpului liber la țară, în mijlocul naturii, asigurând totodată confortul de acasă. Amenajarea modernă a interioarelor și bogăția decorului natural al Munților Făgăraș poziționează Casa Domestic în topul locurilor preferate de cazare din România.

 

Ioana Preda este antreprenor, conduce un magazin online și organizează retreat-uri pentru femei. Pasionată de mindfulness și găsirea echilibrului, Ioana a dezvoltat o serie de tehnici cu ajutorul psihologiei, somaticii, spiritualității și al artelor, ajutând și alte femei să se redescopere. În timpul liber explorează lumea alături de iubitul ei, Andrei, în camper-van-ul convertit de ei.

Descoperă căldura Casei Domestic aici și află mai multe despre Ioana Preda aici 

CUM FUNCȚIONEAZĂ

Te înscrii GRATUIT în cursa pentru câștigarea PREMIULUI, urmând 3 pași simpli:

  1. Follow conturilor de Instagram lesna.ro, Casa Domestic și Ioana Preda
  2. Tag 3 prieteni la una dintre postările concursului de pe oricare cont de Instagram (Lesna, Casa Domestic sau Ioana Preda)
  3. Completează datele de contact în formularul de mai sus (link în bio) 

IMPORTANT

Dacă inviți și prietenii să participe, direct din pagina de înscriere, acumulezi mai multe șanse de câștig! 

 

Câștigătorul va fi ales dintre toate înscrierile în concurs efectuate prin completarea formularului de campanie din platforma Lesna. Validarea câștigătorului extras presupune verificarea îndeplinirii tuturor condițiilor de participare enumerate în secțiunea CUM FUNCȚIONEAZĂ. Pentru validare, participanții sunt rugați să păstreze un print-screen cu postarea în care au etichetat cei 3 prieteni.

Verifică zilnic www.lesna.ro și află ce premii extraordinare am pregătit pentru tine! Înscrie-te și câștigă șanse infinite de bucurie: excursii în locații de vis, experiențe inedite și cadouri pentru toate vârstele. Oricine poate câștiga aceste premii importante, nu-ți refuza șansa de a fi chiar tu acela!