Creatorii de bucurie Lesna & MiDo Maison Privée oferă 1 x Telefon Apple iPhone 14 Pro, 128GB, 5G, în valoare de 1.300 €

Împreună cu  sponsorul MiDo Maison Privée oferim un Telefon Apple iPhone 14 Pro, 5G, 128 GB, în valoare de 1.300 €, cu următoarele specificații:

 

 • Display OLED
 • Dimensiune ecran 6.1 inch
 • Tehnologie True tone, Haptic touch, 2,000,000:1 contrast ratio, HDR display
 • Capacitate stocare 128GB
 • Memorie RAM 6GB
 • Procesor Apple A16 Bionic
 • Cameră principală 48 MP cu senzor quad-pixel avansat + 12MP (Ultra Wide ) + 12 MP Telephoto
 • Rezoluție video FULL HD, 4K
 • Model iPhone 14

 

Perioada concursului este 24 Octombrie 2022 – 07 Noiembrie 2022. Câștigătorul va fi anunțat pe data de 09 Noiembrie 2022.

MiDo Maison Privée, un nou spațiu în peisajul bucureștean în care femeile sunt încurajate să-și exploreze senzualitatea și să o ducă la următorul nivel. La MiDo Maison Privée puteți găsi piese de lenjerie intimă, articole ready-to-wear care pot fi purtate ca piese principale în combinații fashion, precum și accesorii care pot imprima un aer aparte oricărei ținute. MiDo Maison Privée este partener exclusiv al brandului de lenjerie Bordelle în România. Memorabil și provocator, showroom-ul MiDo Maison Privée și-a deschis porțile pe strada Grigore Mora nr. 19.

CUM FUNCȚIONEAZĂ

Te înscrii GRATUIT în cursa pentru câștigarea PREMIULUI, urmând 3 pași:

  1. Follow conturilor de Instagram lesna.ro, mido_privee, imalinzthebrand 
  2. Tag 3 prieteni în una dintre postările concursului de pe Instagram
  3. Completează datele de contact în formularul de mai sus

IMPORTANT

Câștigătorul va fi ales dintre toate înscrierile în concurs efectuate prin completarea formularului de campanie din platforma Lesna. Validarea câștigătorului extras presupune verificarea îndeplinirii tuturor condițiilor de participare enumerate în secțiunea CUM FUNCȚIONEAZĂ. Pentru validare, participanții sunt rugați să păstreze un print-screen cu postarea în care au etichetat cei 3 prieteni.

Notă: Se consideră valide doar înscrierile în concurs care respectă toți cei 3 pași obligatorii descriși în secțiunea „Cum funcționează” de mai sus.

Verifică zilnic www.lesna.ro și află ce premii extraordinare am pregătit pentru tine! Înscrie-te și câștigă șanse infinite de bucurie: excursii în locații de vis, experiențe inedite și cadouri pentru toate vârstele. Oricine poate câștiga aceste premii importante, nu-ți refuza șansa de a fi chiar tu acela!