Creatorii de bucurie Lesna & Casa Auto 79 oferă 1 premiu x 2 Bilete la Stand-Up Comedy cu Bobonete și Mihai Rait

2…10…se aude? Bobonete și Mihai Rait au material nou!! și unde să testeze și ei materialu’ dacă nu acolo unde se simt ca acasă? (ei au zis așa, nu băgăm de la noi). Spectacolul de stand-up comedy are loc la The Fool, luni, în 7 noiembrie. Hai și tu să râzi copios!

Casa Auto 79 este un service auto din București, atestat RAR pentru reparații la autovehicule (Dacia, Peugeot, Renault, Citroen, Volkswagen, Audi, Skoda, Opel, BMW, Mercedes, Daewoo, Seat, Fiat, Alfa Romeo, Toyota, Honda, Hyundai, Kia etc.). La Casa Auto 79 totul este transparent, clientul putând asista în direct la reparațiile mecanice efectuate la autoturism, sporind astfel gradul de încredere în mecanicii service-ului.

CUM FUNCȚIONEAZĂ

Te înscrii GRATUIT în cursa pentru câștigarea PREMIULUI, urmând 3 pași simpli:

  1. Follow conturilor de Instagram Lesna, Casa Auto 79.
  2. Tag 3 prieteni la una dintre postările concursului de pe oricare cont de Instagram (Lesna, sau Casa Auto 79)
  3. Completează datele de contact în formularul de mai sus (link în bio) 

IMPORTANT

Dacă inviți și prietenii să participe, direct din pagina de înscriere, acumulezi mai multe șanse de câștig! 

 

Câștigătorul va fi ales dintre toate înscrierile în concurs efectuate prin completarea formularului de campanie din platforma Lesna. Validarea câștigătorului extras presupune verificarea îndeplinirii tuturor condițiilor de participare enumerate în secțiunea CUM FUNCȚIONEAZĂ. Pentru validare, participanții sunt rugați să păstreze un print-screen cu postarea în care au etichetat cei 3 prieteni.

Verifică zilnic www.lesna.ro și află ce premii extraordinare am pregătit pentru tine! Înscrie-te și câștigă șanse infinite de bucurie: excursii în locații de vis, experiențe inedite și cadouri pentru toate vârstele. Oricine poate câștiga aceste premii importante, nu-ți refuza șansa de a fi chiar tu acela!