Creatorii de bucurie Lesna & KUTT & DeMâncare oferă 25 de premii x 1 Cuțit KUTT Hikari Chef, în valoare totală de 1000 €

Împreună cu sponsorul KUTT și ambasadorul DeMâncare oferim 25 de premii x 1 Cuțit Hikari Chef, vedeta mărcii KUTT din colecția de ustensile premium pentru bucătărie, în valoare totală de 1000 €.

 

Cuțitele KUTT, fabricate după tehnologii inovative și din materiale înalt calitative, reprezintă cele mai bune ustensile de tăiat, feliat și tocat pe care le poți avea în bucătăria ta. Aceste cuțite premium răspund celor mai înalte așteptări, fiind piesele de rezistență din arsenalul oricărui pasionat de bucătărie.

 

Perioada concursului este 11 noiembrie – 25 noiembrie 2022. Câștigătorii vor fi anunțați în data de 28 noiembrie 2022.

Câștigătorii campaniei

1.       Alina
2.       Balos Alexandru
3.       Lukács Levente
4.       Mutu Tarciziu
5.       Soporan Dragan Gabriela
6.       Cautis Carmen
7.       Anita Kallai
8.       Hotico Diana
9.       Bernad Gyorgy Daniel
10.   Mihai Amolioaiei
11.   Raluca Burlacu
12.   CRISTINA ENE
13.   Petrica Petrea
14.   Bogdan Stanoiu
15.   Floroian Tabita
16.   Catalian
17.   Daniela
18.   Tataru Liliana
19.   Covaciu Roxana Nicoleta
20.   Chiriloi Mirela
21.   Nicoleta Carmen Vasile
22.   Andreea Pinte
23.   Denisa Gusa
24.   Popescu Marta
25.   Andreea Denisa Petra

KUTT se adresează celor care nu se mulțumesc cu jumătăți de măsură, celor care își doresc experiențe complete ale gustului. KUTT este o alegere, aceea de a rezerva plăcerea explorării creative a unora dintre cele mai frecvente activități – gătitul și pregătirea mesei. Întreaga colecție de articole pentru bucătărie KUTT se găsește online, aici.

DeMâncare este proiectul Gretei, food blogger, illustrator și fotograf cunoscut, care inspiră prin sfaturi și rețete culinare o comunitate numeroasă și activă de pasionați de gătit. Mai multe despre DeMâncare și proiectele sale culinare puteți citi aici.

CUM FUNCȚIONEAZĂ

Te înscrii GRATUIT în cursa pentru câștigarea PREMIULUI, urmând 3 pași simpli:

  1. Follow conturilor de Instagram Lesna, KUTT și DeMâncare   SAU like/follow paginilor de Facebook Lesna.ro, DeMâncare, Kutt.ro
  2. Tag 3 prieteni la una dintre postările concursului de pe oricare cont de Instagram sau Facebook (Lesna, KUTT sau DeMâncare)
  3. Completează datele de contact în formularul de mai sus 

IMPORTANT

Dacă inviți și prietenii să participe, direct din pagina de înscriere, acumulezi mai multe șanse de câștig! 

 

Câștigătorii vor fi aleși dintre toate înscrierile în concurs efectuate prin completarea formularului de campanie din platforma Lesna. Validarea câștigătorilor extrași presupune verificarea îndeplinirii tuturor condițiilor de participare enumerate în secțiunea CUM FUNCȚIONEAZĂ. Pentru validare, participanții sunt rugați să păstreze un print-screen cu postarea în care au etichetat cei 3 prieteni.

Notă: Se consideră valide doar înscrierile în concurs care respectă toți cei 3 pași obligatorii descriși în secțiunea „Cum funcționează” de mai sus.

Verifică zilnic www.lesna.ro și află ce premii extraordinare am pregătit pentru tine! Înscrie-te și câștigă șanse infinite de bucurie: excursii în locații de vis, experiențe inedite și cadouri pentru toate vârstele. Oricine poate câștiga aceste premii importante, nu-ți refuza șansa de a fi chiar tu acela!