Creatorii de bucurie Lesna x Andrei Gâlceavă oferă 1 x Experiență Private Chef - Cină pentru 4 persoane la tine acasă, în valoare de 1000 €

Andrei Gâlceavă este bucătar profesionist, cu o experiență de peste 15 ani în domeniul culinar. Pasiunea pentru bucătărie a moștenit-o din familie, iar cunoștințele și tehnica și le-a perfecționat în anii de studiu la Paris, unde a urmat École Grégoire-Ferrandi – The French School of Culinary Arts. 

 

De a lungul timpului, a avut numeroase colaborări în calitate de Chef cu Chéz Papa Paris 

Bistrot du Port, Café de Paris, Muse Bistrot, Chocolat, Le Consul, Beca’s Kitchen, Best Western Stil, Winesquare. În prezent, este Head Chef la Beans & Dots.

 

„Toți oamenii cu care am interacționat m-au învățat atât de multe despre viață. M-au învățat despre cât de important este să lucrezi din greu și cu umilință. Mi-au arătat ce înseamnă respectul și cum trebuie să îi tratăm pe cei din jurul nostru. M-au învățat despre cât de important este să descoperi legătura dintre hrană, cultură și comunitate.” Andrei Gâlceavă

 

Descoperă mai multe despre Andrei Gâlceavă și munca lui aici.

CUM FUNCȚIONEAZĂ

Te înscrii GRATUIT în cursa pentru câștigarea PREMIULUI, urmând 3 pași simpli:

  1. Follow conturilor de Instagram lesna.ro, Andrei Gâlceavă
  2. Tag 3 prieteni la una dintre postările concursului de pe oricare cont de Instagram (Lesna sau Andrei Gâlceavă)
  3. Completează datele de contact în formularul de mai sus

IMPORTANT

Dacă inviți și prietenii să participe, direct din pagina de înscriere, acumulezi mai multe șanse de câștig! 

 

Câștigătorul va fi ales dintre toate înscrierile în concurs efectuate prin completarea formularului de campanie din platforma Lesna. Validarea câștigătorului extras presupune verificarea îndeplinirii tuturor condițiilor de participare enumerate în secțiunea CUM FUNCȚIONEAZĂ. Pentru validare, participanții sunt rugați să păstreze un print-screen cu postarea în care au etichetat cei 3 prieteni.

Verifică zilnic www.lesna.ro și află ce premii extraordinare am pregătit pentru tine! Înscrie-te și câștigă șanse infinite de bucurie: excursii în locații de vis, experiențe inedite și cadouri pentru toate vârstele. Oricine poate câștiga aceste premii importante, nu-ți refuza șansa de a fi chiar tu acela!