Creatorii de bucurie Lesna x Andrei Gâlceavă x Laura Chiriac, oferă 1 x Experiență Private Chef - Cină pentru 4 persoane la tine acasă, în valoare de 1000 €

Împreună cu sponsorul Andrei Gâlceavă și ambasadorul Laura Chiriac, oferim ca premiu 1 x Experiență Private Chef – Cină pentru 4 persoane la tine acasă, în valoare de 1000 €

Cina include:

* 5 feluri de mâncare agreate de Chef Andrei Gâlceavă și câștigător;

* atmosferă prietenoasă, acompaniată de o selecție de 4 vinuri românești atent alese împreună cu expertul în vinuri, Laura Chiriac.

Planificați-vă meniul pentru o seară de poveste!

 

Perioada concursului este 09 – 23 august 2022. Câștigătorul va fi anunțat în data de 25 august 2022.

Andrei Gâlceavă este bucătar profesionist, cu o experiență de peste 15 ani în domeniul culinar. Pasiunea pentru bucătărie a moștenit-o din familie, iar cunoștințele și tehnica și le-a perfecționat în anii de studiu. La Paris, a frecventat École Grégoire-Ferrandi – The French School of Culinary Arts. Întors la București, a absolvit Horeca Culinary School. 

De a lungul timpului, a gătit în bucătăriile Chéz Papa Paris, Bistrot du Port, Café de Paris, Muse Bistrot, Chocolat, Le Consul, Beca’s Kitchen, Best Western Stil, Winesquare. În prezent, este Head Chef la Beans & Dots – Muzeul de Artă Recentă. 

„Toți oamenii cu care am interacționat m-au învățat atât de multe despre viață. M-au învățat despre cât de important este să lucrezi din greu și cu umilință. Mi-au arătat ce înseamnă respectul și cum trebuie să îi tratăm pe cei din jurul nostru. M-au învățat despre cât de important este să descoperi legătura dintre hrană, cultură și comunitate.” Andrei Gâlceavă

Descoperă mai multe despre Andrei Gâlceavă și munca lui aici.

Laura Chiriac iubește vinul și mâncarea, dar mai ales dinamica dintre acestea, explorând zi de zi asocierile culinare. A început să studieze vinul în 2019, moment în care a prins contur și pasiunea pentru gastronomie. Laura face și pahare de vin din sticlă reciclată, proiect născut tot din iubirea pentru vin și dorința de a contribui la un prezent sustenabil.

Descoperă mai multe despre Laura Chiriac și munca ei aici.

CUM FUNCȚIONEAZĂ

Te înscrii GRATUIT în cursa pentru câștigarea PREMIULUI, urmând 3 pași simpli:

  1. Follow conturilor de Instagram lesna.ro, Andrei Gâlceavă  & Laura Chiriac
  2. Tag 3 prieteni la una dintre postările concursului de pe oricare cont de Instagram (Lesna, Andrei Gâlceavă sau Laura Chiriac)
  3. Completează datele de contact în formularul de mai sus 

IMPORTANT

Dacă inviți și prietenii să participe, direct din pagina de înscriere, acumulezi mai multe șanse de câștig! 

 

Câștigătorul va fi ales dintre toate înscrierile în concurs efectuate prin completarea formularului de campanie din platforma Lesna. Validarea câștigătorului extras presupune verificarea îndeplinirii tuturor condițiilor de participare enumerate în secțiunea CUM FUNCȚIONEAZĂ. Pentru validare, participanții sunt rugați să păstreze un print-screen cu postarea în care au etichetat cei 3 prieteni.

Verifică zilnic www.lesna.ro și află ce premii extraordinare am pregătit pentru tine! Înscrie-te și câștigă șanse infinite de bucurie: excursii în locații de vis, experiențe inedite și cadouri pentru toate vârstele. Oricine poate câștiga aceste premii importante, nu-ți refuza șansa de a fi chiar tu acela!