Creatorii de bucurie Lesna x WE GO SNOW și Razvan Fish oferă 1 x Voucher Cursuri Ski/Snowboarding, în valoare totală de 500 €

Împreună cu sponsorul WE GO SNOW și ambasadorul Razvan Fish oferim 1 x Voucher Cursuri Ski/ Snowboardingîn valoare totală de 500 de euro.

Cursurile oferite de WEGO sunt o modalitate perfecta de a începe sa practici un sport nou si sa te si distrezi pe zăpada!

*Notă: Valabilitatea voucherelor este de 1 an de la data achizitionarii.
**Notă: Cursurile vor avea loc in lunile decembrie – aprilie, in funcție de starea vremii, cu programare prealabila. 

Perioada campaniei este 4 martie – 14 martie 2024. Câștigătorul va fi anunțat în data de 15 martie 2024.

Despre WEGO SNOW

WEGO SNOW- scoala de ski & snowboard in Poiana Brasov, conceputa din pasiunea pentru sporturile de iarna, alaturi de oameni tineri, faini si experimentati, pentru a transmite si altor persoane bucuria si ineditul acestor sporturi.

Despre Razvan Fish

Alexandru Botea sau după cum îl cunoaște toată lumea– Fish, partener WEGO, nu a performat pe direcția studiilor în care a absolvit – Finanțe Bănci și Contabilitate, ci a fost întotdeauna un tip de acțiune care și-a dorit mereu libertatea de a alege singur calea, departe de convențiile sociale din România. Fish preda în Poiana Brașov snowboarding de 12 ani și o face super bine!

CUM FUNCȚIONEAZĂ

Te înscrii GRATUIT în cursa pentru câștigarea PREMIULUI, urmând 3 pași:

  1. FOLLOW conturilor de Instagram lesna.ro, WE GO SNOW și Razvan Fish sau LIKE paginilor de Facebook lesna.ro, WE GO KITE SPOT și Razvan Fish.
  2. TAG 1 prieten în una dintre postările campaniei de pe Instagram/Facebook și SHARE pe story la postarea concursului de pe Instagram/Facebook.
  3. Completează datele de contact în formularul de mai sus.

IMPORTANT

Dacă inviți și prietenii să participe, direct din pagina de înscriere, acumulezi mai multe șanse de câștig!

Câștigătorii vor fi aleși dintre toate înscrierile în concurs efectuate prin completarea formularului de campanie din platforma Lesna. Validarea câștigătorilor extrași presupune verificarea îndeplinirii tuturor condițiilor de participare enumerate în secțiunea CUM FUNCȚIONEAZĂ. Pentru validare, participanții au obligatia să păstreze si sa prezinte un print-screen cu postarea în care au etichetat 1 prieten.

Notă: Se consideră valide doar înscrierile în concurs care respectă toți cei 3 pași obligatorii descriși în secțiunea „Cum funcționează” de mai sus.

Verifică zilnic www.lesna.ro și află ce premii extraordinare am pregătit pentru tine! Înscrie-te și câștigă șanse infinite de bucurie: excursii în locații de vis, experiențe inedite și cadouri pentru toate vârstele. Oricine poate câștiga aceste premii importante, nu-ți refuza șansa de a fi chiar tu acela!