Creatorii de bucurie Lesna x ATETA Tiny House și Undeva în România oferă 1 x weekend la ATETA Tiny House, în valoare totală de 300 €

Împreună cu sponsorul ATETA Tiny House și ambasadorul Undeva în România oferim 1 x weekend la ATETA Tiny Houseîn valoare totală de 300 de euro.

Sejurul ATETA Tiny House include: 2 nopți de cazare

*Notă: Este ales în mod aleatoriu 1 câștigător care poate veni însoțit de o persoană.
** Notă: Perioada sejurului va fi stabilită ulterior, în funcție de disponibilitățile unității de cazare.

Perioada campaniei este 4 martie – 31 martie 2024. Câștigătorul va fi anunțat în data de 1 aprilie 2024.

Despre ATETA Tiny House

Așezată în inima idilicilor Munţi Metaliferi, ATETA Tiny House te așteaptă – un sanctuar de 9m x 4m gândit cu atenţie pentru a combina confortul modern cu frumuseţea liniștită a vieţii rurale. Aici, în acest cadru pitoresc, se desfășoară într-o panoramă impresionantă Munţii Retezat, recunoscuţi la nivel mondial, invitându-te la o escapadă unică.
La ATETA Tiny House, fiecare detaliu este pregătit pentru relaxarea și reînnoirea ta. Înconjurată de peisaje luxuriante și de o liniște consacrată, această oază oferă evadarea perfectă din agitaţia cotidiană. Aici, te poţi destinde, deconecta și reseta, bucurându-te de cel mai pur aer, de intimitate fără egal și de o ambianţă serenă.
Pregătește-te să fii cucerit de priveliști uluitoare care oferă atât izolare, cât și o panoramă pitorească a pădurilor Munţilor Metaliferi și dincolo de acestea. Gardul viu hibrid care înconjoară proprietatea, completat de un gard exterior din lemn și sârmă ghimpată, asigură frumuseţea nealterată a împrejurimilor și menţine fauna sălbatică la o distanţă respectuoasă.
Prinde oportunitatea de a redescoperi pacea, de a respira prospeţimea și de a trăi momente de fericire într-un loc unde timpul pare să stea în loc. ATETA Tiny House – fâșia ta izolată de paradis, promiţând amintiri care vor dura o viaţă.
Rezervă-ţi escapada astăzi și pășește într-o lume unde visurile și natura se întâlnesc.

Despre Undeva în România

Undeva în România este o comunitate de aventurieri care caută să exploreze pietrele ascunse și mai puțin ascunse ale țării. Suntem pasionați să descoperim frumusețea unică a României.
Misiunea noastră este să creăm experiențe de neuitat în România, de la orașele vibrante până la satele montane pitorești. Ne străduim să protejăm și să păstrăm tradițiile culturale și frumusețea naturală a țării, astfel încât generațiile viitoare să se poată bucura de ea pentru anii următori.
Explorând istoria și cultura unică a României, ne propunem să aducem o mai mare apreciere a țării călătorilor din întreaga lume. De asemenea, ne străduim să sprijinim inițiativele și afacerile locale pentru a ne asigura că România rămâne o destinație vibrantă și interesantă pentru toți.
Undeva în România, înțelegem că a călătorii înseamnă mai mult decât a face fotografii și a bifa căsuțe. Este vorba despre conectarea cu localnicii, cufundarea în cultura lor și crearea de amintiri care vor dura o viață. De aceea, ne angajăm să oferim călătorilor noștri cea mai bună experiență posibilă atunci când explorează România.
Vă invităm să vă alăturați nouă și să experimentați România într-un mod pe care nu l-ați crezut posibil.

CUM FUNCȚIONEAZĂ

Te înscrii GRATUIT în cursa pentru câștigarea PREMIULUI, urmând 3 pași:

  1. FOLLOW conturilor de Instagram lesna.ro, ATETA Tiny House și Undeva în România sau LIKE paginilor de Facebook lesna.ro, ATETA Tiny House și Undeva în România.
  2. TAG 1 prieten în una dintre postările campaniei de pe Instagram/Facebook și SHARE pe story la postarea concursului de pe Instagram/Facebook.
  3. Completează datele de contact în formularul de mai sus.

IMPORTANT

Dacă inviți și prietenii să participe, direct din pagina de înscriere, acumulezi mai multe șanse de câștig!

Câștigătorii vor fi aleși dintre toate înscrierile în concurs efectuate prin completarea formularului de campanie din platforma Lesna. Validarea câștigătorilor extrași presupune verificarea îndeplinirii tuturor condițiilor de participare enumerate în secțiunea CUM FUNCȚIONEAZĂ. Pentru validare, participanții au obligatia să păstreze si sa prezinte un print-screen cu postarea în care au etichetat 1 prieten.

Notă: Se consideră valide doar înscrierile în concurs care respectă toți cei 3 pași obligatorii descriși în secțiunea „Cum funcționează” de mai sus.

Verifică zilnic www.lesna.ro și află ce premii extraordinare am pregătit pentru tine! Înscrie-te și câștigă șanse infinite de bucurie: excursii în locații de vis, experiențe inedite și cadouri pentru toate vârstele. Oricine poate câștiga aceste premii importante, nu-ți refuza șansa de a fi chiar tu acela!