Creatorii de bucurie Lesna x Cioclovina Tribe și Juratoni Cezar oferă 1 x weekend (CAZARE & FOOD) în Cioclovina Tribe, în valoare totală de 300 €

Împreună cu sponsorul Cioclovina Tribe și ambasadorul Juratoni Cezar oferim 1 x weekend (CAZARE & FOOD) în Cioclovina Tribeîn valoare totală de 300 de euro.

Sejurul Cioclovina Tribe include: 2 nopți de cazare + FOOD

*Notă: Este ales în mod aleatoriu 1 câștigător care poate veni însoțit de o persoană.
**Notă: Perioada sejurului va fi stabilită ulterior, în funcție de disponibilitățile unității de cazare.

Perioada campaniei este 15 martie – 14 aprilie 2024. Câștigătorul va fi anunțat în data de 15 aprilie 2024.

Despre Cioclovina Tribe

Suntem o comunitate de oameni care iubesc natura și tot spectacolul pe care îl oferă ea. Acesta este locul în care noi ne arătăm călătoria prin vechea Dacie.

Despre Juratoni Cezar

Cezar Juratoni este multiplu campion național la Juniori, Tineret și Seniori și în prezent boxer profesionist. În această calitate, a susținut 12 meciuri, cu 11 victorii, dintre care opt prin knockout. A demonstrat ca ii place natura si adrenalina find printre finalisti din primul seson Survivor. Din acesta cauza este alaturi de prietenii lui de la Cioclovina Tribe.

CUM FUNCȚIONEAZĂ

Te înscrii GRATUIT în cursa pentru câștigarea PREMIULUI, urmând 3 pași:

  1. FOLLOW conturilor de Instagram lesna.ro, Cioclovina Tribe și Juratoni Cezar sau LIKE paginilor de Facebook lesna.ro, Cioclovina Tribe și Juratoni Cezar.
  2. TAG 1 prieten în una dintre postările campaniei de pe Instagram/Facebook și SHARE pe story la postarea concursului de pe Instagram/Facebook.
  3. Completează datele de contact în formularul de mai sus.

IMPORTANT

Dacă inviți și prietenii să participe, direct din pagina de înscriere, acumulezi mai multe șanse de câștig!

Câștigătorii vor fi aleși dintre toate înscrierile în concurs efectuate prin completarea formularului de campanie din platforma Lesna. Validarea câștigătorilor extrași presupune verificarea îndeplinirii tuturor condițiilor de participare enumerate în secțiunea CUM FUNCȚIONEAZĂ. Pentru validare, participanții au obligatia să păstreze si sa prezinte un print-screen cu postarea în care au etichetat 1 prieten.

Notă: Se consideră valide doar înscrierile în concurs care respectă toți cei 3 pași obligatorii descriși în secțiunea „Cum funcționează” de mai sus.

Verifică zilnic www.lesna.ro și află ce premii extraordinare am pregătit pentru tine! Înscrie-te și câștigă șanse infinite de bucurie: excursii în locații de vis, experiențe inedite și cadouri pentru toate vârstele. Oricine poate câștiga aceste premii importante, nu-ți refuza șansa de a fi chiar tu acela!