Creatorii de bucurie Lesna x Pensiunea Retezat și BUGET DE FAMILIE oferă 1 x Experiență locală în Retezat, în valoare totală de 400 €

Împreună cu sponsorul Pensiunea Retezat si ambasadorul BUGET DE FAMILIE oferim 1 x Experiență locală în Retezat, în valoare totală de 400 €.

Experiență locală în Retezat include:

  • 2 nopți de cazare la Pensiunea Retezat într-o camera dublă
  •  mâncare și băutură incluse

La Pensiunea Retezat, sejurul de 2 zile vă oferă o experiență completă.  De la micul dejun bogat și prânzul cu preparate tradiționale la cină într-o atmosferă plină de farmec, vă veți bucura de gusturi autentice. Savurați aventura în Parcul Național Retezat și lăsați-ne să vă răsfățăm cu deliciile noastre locale!

*Notă: Este ales în mod aleatoriu 1 câștigător care poate veni însoțit de o persoană.
**Notă: Perioada sejurului va fi stabilită ulterior, în funcție de disponibilitățile unității de cazare.

Perioada campaniei este 15 martie – 14 aprilie 2024. Câștigătorul va fi anunțat în data de 15 aprilie 2024.

Despre Pensiunea Retezat

Aflată în Parcul Național Retezat, Pensiunea Retezat este locul perfect pentru deconectare și reîncărcare a bateriilor. Pe lângă atmosfera caldă și primitoare, pensiunea oferă toate condițiile pentru o ședere plăcută și relaxantă în mijlocul naturii. Află mai multe despre Pensiunea Retezat aici.

Despre Buget de familie

Buget de familie este o comunitate cu idei, ponturi și soluții de economisire pentru bugetul familiei voastre, mare sau mica. De la coduri de reducere, ponturi de economisire și cele mai bune oferte din România. Plus toate campaniile de testare gratuite le puteți găsi aici.

CUM FUNCȚIONEAZĂ

Te înscrii GRATUIT în cursa pentru câștigarea PREMIULUI, urmând 3 pași:

  1. FOLLOW conturilor de Instagram lesna.ro, Pensiunea Retezat și BUGET DE FAMILIE sau LIKE paginilor de Facebook lesna.ro, Pensiunea Retezat și BUGET DE FAMILIE.
  2. TAG 1 prieten în una dintre postările campaniei de pe Instagram/Facebook și SHARE pe story la postarea concursului de pe Instagram/Facebook.
  3. Completează datele de contact în formularul de mai sus.

IMPORTANT

Dacă inviți și prietenii să participe, direct din pagina de înscriere, acumulezi mai multe șanse de câștig!

Câștigătorii vor fi aleși dintre toate înscrierile în concurs efectuate prin completarea formularului de campanie din platforma Lesna. Validarea câștigătorilor extrași presupune verificarea îndeplinirii tuturor condițiilor de participare enumerate în secțiunea CUM FUNCȚIONEAZĂ. Pentru validare, participanții au obligatia să păstreze si sa prezinte un print-screen cu postarea în care au etichetat 1 prieten.

Notă: Se consideră valide doar înscrierile în concurs care respectă toți cei 3 pași obligatorii descriși în secțiunea „Cum funcționează” de mai sus.

Verifică zilnic www.lesna.ro și află ce premii extraordinare am pregătit pentru tine! Înscrie-te și câștigă șanse infinite de bucurie: excursii în locații de vis, experiențe inedite și cadouri pentru toate vârstele. Oricine poate câștiga aceste premii importante, nu-ți refuza șansa de a fi chiar tu acela!