Creatorii de bucurie Lesna x Pensiunea Retezat ╚Öi BUGET DE FAMILIE ofer─â 1 x Experien╚Ť─â local─â ├«n Retezat, ├«n valoare total─â de 400 ÔéČ

├Ämpreun─â cu sponsorul Pensiunea Retezat si ambasadorul BUGET DE FAMILIE oferim 1 x Experien╚Ť─â local─â ├«n Retezat, ├«n valoare total─â de 400 ÔéČ.

Experien╚Ť─â local─â ├«n Retezat include:

  • 2 nop╚Ťi de cazare┬ála Pensiunea Retezat ├«ntr-o camera dubl─â
  • ┬ám├óncare ╚Öi b─âutur─â incluse

La Pensiunea Retezat, sejurul de 2 zile v─â ofer─â o experien╚Ť─â complet─â.┬á De la micul dejun bogat ╚Öi pr├ónzul cu preparate tradi╚Ťionale la cin─â ├«ntr-o atmosfer─â plin─â de farmec, v─â ve╚Ťi bucura de gusturi autentice. Savura╚Ťi aventura ├«n Parcul Na╚Ťional Retezat ╚Öi l─âsa╚Ťi-ne s─â v─â r─âsf─â╚Ť─âm cu deliciile noastre locale!

*Not─â: Este ales ├«n mod aleatoriu 1 c├ó╚Ötig─âtor┬ácare poate veni ├«nso╚Ťit de o persoan─â.
**Not─â: Perioada sejurului va fi stabilit─â ulterior, ├«n func╚Ťie de disponibilit─â╚Ťile unit─â╚Ťii de cazare.

Perioada campaniei este 15 martie ÔÇô 14 aprilie 2024. C├ó╚Ötig─âtorul va fi anun╚Ťat ├«n data de 15 aprilie 2024.

Despre Pensiunea Retezat

Aflat─â ├«n Parcul Na╚Ťional Retezat,┬áPensiunea Retezat┬áeste locul perfect pentru deconectare ╚Öi re├«nc─ârcare a bateriilor. Pe l├óng─â atmosfera cald─â ╚Öi primitoare, pensiunea ofer─â toate condi╚Ťiile pentru o ╚Öedere pl─âcut─â ╚Öi relaxant─â ├«n mijlocul naturii. Afl─â mai multe despre Pensiunea Retezat┬áaici.

Despre Buget de familie

Buget de familie este o comunitate cu idei, ponturi ╚Öi solu╚Ťii de economisire pentru bugetul familiei voastre, mare sau mica. De la coduri de reducere, ponturi de economisire ╚Öi cele mai bune oferte din Rom├ónia. Plus toate campaniile de testare gratuite le pute╚Ťi g─âsi aici.

CUM FUNCȚIONEAZĂ

Te înscrii GRATUIT în cursa pentru câștigarea PREMIULUI, urmând 3 pași:

  1. FOLLOW conturilor de Instagram lesna.ro, Pensiunea Retezat și BUGET DE FAMILIE sau LIKE paginilor de Facebook lesna.ro, Pensiunea Retezat și BUGET DE FAMILIE.
  2. TAG 1 prieten în una dintre postările campaniei de pe Instagram/Facebook și SHARE pe story la postarea concursului de pe Instagram/Facebook.
  3. Completează datele de contact în formularul de mai sus.

IMPORTANT

Dac─â invi╚Ťi ╚Öi prietenii s─â participe, direct din pagina de ├«nscriere, acumulezi mai multe ╚Öanse de c├ó╚Ötig!

C├ó╚Ötig─âtorii vor fi ale╚Öi dintre toate ├«nscrierile ├«n concurs efectuate prin completarea formularului de campanie din platforma Lesna. Validarea c├ó╚Ötig─âtorilor extra╚Öi presupune verificarea ├«ndeplinirii tuturor condi╚Ťiilor de participare enumerate ├«n sec╚Ťiunea CUM FUNC╚ÜIONEAZ─é. Pentru validare, participan╚Ťii au obligatia s─â p─âstreze si sa prezinte un print-screen cu postarea ├«n care au etichetat 1 prieten.

Not─â: Se consider─â valide doar ├«nscrierile ├«n concurs care respect─â to╚Ťi cei 3 pa╚Öi obligatorii descri╚Öi ├«n sec╚Ťiunea ÔÇ×Cum func╚Ťioneaz─âÔÇŁ de mai sus.

Verific─â zilnic www.lesna.ro ╚Öi afl─â ce premii extraordinare am preg─âtit pentru tine! ├Änscrie-te ╚Öi c├ó╚Ötig─â ╚Öanse infinite de bucurie: excursii ├«n loca╚Ťii de vis, experien╚Ťe inedite ╚Öi cadouri pentru toate v├órstele. Oricine poate c├ó╚Ötiga aceste premii importante, nu-╚Ťi refuza ╚Öansa de a fi chiar tu acela!