Creatorii de bucurie Lesna & Ribbon’d x Andra Teodoru oferă 3 x Aranjamente florale Ribbon’d, în valoare totală de 450 €

Împreună cu sponsorul Ribbon’d și ambasadorul Andra Teodoru oferim 3 x Aranjamente florale Ribbond, în valoare totală de 450 €

 

Aranjamentele florale Ribbon’d sunt realizate din buchete de flori proaspete și includ o vază handmade din lut Reina KUTT

  • Buchet 1: matthiola, lepidium, wax, helleborus, trandafiri și miniroze (mov)
  • Buchet 2: lepidium, wax, lalele, trandafiri, alstroemeria și eucalipt (portocaliu)
  • Buchet 3: lepidium, lalele, miniroze, wax și eucalipt (roz)

Fiecare buchet va fi așezat în cutie de carton dreptunghiulară, iar florile vor fi aranjate orizontal, fiecare floare cu folie de protecție, având sursă de hidratare pentru a fi livrate cât mai fresh.

Florăria Ribbon’d se află în Brăila, iar câștigătorii din alte orașe vor avea posibilitatea să primească premiul prin intermediul serviciilor de curierat rapid

Perioada concursului este 01 – 10 aprilie 2022. Câștigătorii vor fi anunțați în data de 12 aprilie 2022.

Câștigătorii campaniei

  • Andreea Croveanu

  • Anghelescu Elena

  • Drăghici Elena Mădălina

Ribbon’d este un atelier de aranjamente florale din Brăila. Pe lângă buchetele clasice de flori, artiștii florali de la Ribbon’d sunt capabili să creeze aranjamente de nuntă şi buchete de mireasă unicat, personalizate conform dorinţelor. Descoperă emoțiile și culorile ascunse printre petalele de flori chiar aici, la Ribbon’d.

 

Andra Teodoru este tânăra fondatoare a florăriei Ribbon’d din Brăila.  Cu toate că are la bază o pregătire tehnică în construcții, Andra a fost mereu atrasă de sensbilitatea și optimismul florilor. Ribbon’d s-a născut din această pasiune pentru flori, dar mai ales din perseverență și curaj. Un vis frumos devenit realitate. Mai multe despre Andra Teodoru aici.

CUM FUNCȚIONEAZĂ

Te înscrii GRATUIT în cursa pentru câștigarea PREMIULUI, urmând 3 pași simpli:

  1. Follow conturilor de Instagram lesna.ro, ribbond, andrateodoru sau Facebook Lesna.ro, Ribbon’d, Andra Teodoru
  2. Tag 3 prieteni la una dintre postările concursului de pe oricare cont de Instagram sau Facebook (Lesna, Ribbon’d, Andra Teodoru)
  3. Completează datele de contact în formularul de mai sus

IMPORTANT

Dacă inviți și prietenii să participe, direct din pagina de înscriere, acumulezi mai multe șanse de câștig! 

 

Câștigătorii vor fi ale dintre toate înscrierile în concurs efectuate prin completarea formularului de campanie din platforma Lesna. Validarea câștigătorilor extrași presupune verificarea îndeplinirii tuturor condițiilor de participare enumerate în secțiunea CUM FUNCȚIONEAZĂ. Pentru validare, participanții sunt rugați să păstreze un print-screen cu postarea în care au etichetat cei 3 prieteni.

Verifică zilnic www.lesna.ro și află ce premii extraordinare am pregătit pentru tine! Înscrie-te și câștigă șanse infinite de bucurie: excursii în locații de vis, experiențe inedite și cadouri pentru toate vârstele. Oricine poate câștiga aceste premii importante, nu-ți refuza șansa de a fi chiar tu acela!