Creatorii de bucurie Lesna & Ribbon’d x Andra Teodoru oferă 3 x Aranjamente florale Ribbon’d, în valoare totală de 450 €

Ribbon’d este un atelier de aranjamente florale din Brăila. Pe lângă buchetele clasice de flori, artiștii florali de la Ribbon’d sunt capabili să creeze aranjamente de nuntă şi buchete de mireasă unicat, personalizate conform dorinţelor. Descoperă emoțiile și culorile ascunse printre petalele de flori chiar aici, la Ribbon’d.

Andra Teodoru este tânăra fondatoare a florăriei Ribbon’d din Brăila.  Cu toate că are la bază o pregătire tehnică în construcții, Andra a fost mereu atrasă de sensbilitatea și optimismul florilor. Ribbon’d s-a născut din această pasiune pentru flori, dar mai ales din perseverență și curaj. Un vis frumos devenit realitate. Mai multe despre Andra Teodoru aici.

CUM FUNCȚIONEAZĂ

Te înscrii GRATUIT în cursa pentru câștigarea PREMIULUI, urmând 3 pași simpli:

  1. Follow conturilor de Instagram lesna.ro, ribbond, andrateodoru sau Facebook Lesna.ro, Ribbon’d, Andra Teodoru
  2. Tag 3 prieteni la una dintre postările concursului de pe oricare cont de Instagram sau Facebook (Lesna, Ribbon’d, Andra Teodoru)
  3. Completează datele de contact în formularul de mai sus

IMPORTANT

Dacă inviți și prietenii să participe, direct din pagina de înscriere, acumulezi mai multe șanse de câștig! 

Câștigătorii vor fi ale dintre toate înscrierile în concurs efectuate prin completarea formularului de campanie din platforma Lesna. Validarea câștigătorilor extrași presupune verificarea îndeplinirii tuturor condițiilor de participare enumerate în secțiunea CUM FUNCȚIONEAZĂ. Pentru validare, participanții sunt rugați să păstreze un print-screen cu postarea în care au etichetat cei 3 prieteni.

Verifică zilnic www.lesna.ro și află ce premii extraordinare am pregătit pentru tine! Înscrie-te și câștigă șanse infinite de bucurie: excursii în locații de vis, experiențe inedite și cadouri pentru toate vârstele. Oricine poate câștiga aceste premii importante, nu-ți refuza șansa de a fi chiar tu acela!