Creatorii de bucurie Lesna & Laura Cosoi & MiDo Maison Privée oferă 1 x Telefon Apple iPhone 13, 5G, 128 GB, în valoare de 1.000 €

Împreună cu ambasadorul Laura Cosoi și sponsorul MiDo Maison Privée oferim un Telefon Apple iPhone 13, 5G, 128 GB, în valoare de 1.000 €, cu următoarele specificații:

 

 • Ecran Super Retina XDR
 • Dimensiune ecran 5.4 inch
 • Tehnologie ProMotion cu rată refresh adaptivă până la 60Hz, Display OLED, 460 ppi, HDR display
 • Capacitate stocare 128GB
 • Memorie RAM 4GB
 • Procesor A15 Bionic chip + 16-core Neural Engine
 • Cameră principală duală, 12 MP (Wide ) f1.6 + 12MP (Ultra Wide ) f2.4, FOV 120
 • Rezoluție video 4K
 • Model iPhone 13 Mini

 

Perioada concursului este 24 Decembrie 2021 – 03 Ianuarie 2022. Câștigătorul va fi anunțat pe data de 04 Ianuarie 2022.

Câștigătorii campaniei

 • OLIVIA ONESEMENIUC

Nimic nu se compară cu Iphone. Este construit pentru utilizare îndelungată și își păstrează valoarea mai mult timp decât alte smartphone-uri. Super strălucitor, super colorat și super precis. iPhone 13 are încorporate camere extrem de avansate pentru poze cu adevărat reușite, iar autonomia ridicată a bateriei asigură până la 19 ore de redare video cu o singură încărcare.

Laura Cosoi este actriță de teatru și film, vedetă de televiziune și o prezență foarte plăcută în mediul online. Autoarea volumelor „Forma gustului” și „Rămâi la masă”, Laura se bucură de recunoaștere internațională în domeniul gastronomiei, numele său regăsindu-se lângă cele ale greilor în domeniu. Un succes răsunător a înregistrat volumul „Forma gustului”, care a câștigat, printre altele, și Premiul Special al Juriului la „Gourmand Awards” 2019, la Macao.

MiDo Maison Privée, un nou spațiu în peisajul bucureștean în care femeile sunt încurajate să-și exploreze senzualitatea și să o ducă la următorul nivel. La MiDo Maison Privée puteți găsi piese de lenjerie intimă, articole ready-to-wear care pot fi purtate ca piese principale în combinații fashion, precum și accesorii care pot imprima un aer aparte oricărei ținute. MiDo Maison Privée este partener exclusiv al brandului de lenjerie Bordelle în România. Memorabil și provocator, showroom-ul MiDo Maison Privée și-a deschis porțile pe strada Grigore Mora nr. 19.

 

Mai multe despre Laura Cosoi și proiectele ei puteți citi aici, iar colecțiile MiDo Maison Privée le puteți admira și online aici.

CUM FUNCȚIONEAZĂ

Te înscrii GRATUIT în cursa pentru câștigarea PREMIULUI, urmând 3 pași simpli:

 1. Follow conturilor de Instagram @lesna.ro, @lauracosoi @mido_privee
  SAU like/follow paginilor de Facebook lesna.ro, Laura Cosoi, @MiDo Maison Privée
 2. Tag 3 prieteni în una dintre postările concursului de pe Instagram sau Facebook
 3. Completează datele de contact în formularul de mai sus

IMPORTANT

Dacă îți inviți și prietenii să participe, direct din pagina de înscriere, acumulezi mai multe șanse de câștig! Câștigătorul este ales aleatoriu, dintre toate înscrierile în concurs. Premiul ajunge la câștigător în 48 de ore de la data confirmării datelor de livrare.


Notă: Se consideră valide doar înscrierile în concurs care respectă toți cei 3 pași obligatorii descriși în secțiunea „Cum funcționează” de mai sus.

Verifică zilnic www.lesna.ro și află ce premii extraordinare am pregătit pentru tine! Înscrie-te și câștigă șanse infinite de bucurie: excursii în locații de vis, experiențe inedite și cadouri pentru toate vârstele. Oricine poate câștiga aceste premii importante, nu-ți refuza șansa de a fi chiar tu acela!