Creatorii de bucurie Lesna & Prăjiturela & KUTT oferă 10 x KUTT Christmas Box, în valoare totală de 2.000 €

Prăjiturela este, mai degrabă, un fenomen. Este universul colorat și plin de arome, însuflețit de Mihaela Sava, food blogger pasionat, un om cald, vesel, care iubește mâncarea și care împărtășește din bucuriile sale cu ceilalți. 

KUTT se adresează celor care nu se mulțumesc cu jumătăți de măsură, este pentru cei îndrăzneți, pentru cei care își doresc experiențe complete ale gustului. KUTT este alegerea pe care o poți face pentru a-ți rezerva plăcerea explorării creative a uneia dintre cele mai frecvente activități – gătitul și pregătirea mesei. 

Aflați mai multe despre Prăjiturela aici, iar toate colecțiile KUTT pot fi găsite online aici.

CUM FUNCȚIONEAZĂ

Te înscrii GRATUIT în cursa pentru câștigarea PREMIULUI, urmând 3 pași simpli:

  1. Follow conturilor de Instagram @lesna.ro, @prajiturela, @kuttstore SAU like/follow paginilor de Facebook lesna.ro, prajiturela, kutt.ro
  2. Tag 3 prieteni în una dintre postările concursului de pe Instagram sau Facebook
  3. Completează datele de contact în formularul de mai sus

 

IMPORTANT

Dacă inviți și prietenii să participe, direct din pagina de înscriere, acumulezi mai multe șanse de câștig! Câștigătorii sunt aleși aleatoriu, dintre toate înscrierile valide în concurs. Premiile ajung la câștigători după confirmarea datelor de livrare.

Verifică zilnic www.lesna.ro și află ce premii extraordinare am pregătit pentru tine! Înscrie-te și câștigă șanse infinite de bucurie: excursii în locații de vis, experiențe inedite și cadouri pentru toate vârstele. Oricine poate câștiga aceste premii importante, nu-ți refuza șansa de a fi chiar tu acela!